úterý 21. srpna 2012

SILVER TIPS

Hey guys!!!!

Neodolala jsem a objednala další botičky z e-shopu Botovo.cz. K objednávkám se připojila i řada mých kamarádek, zatím jsou reakce tak 60% kladných a 40% záporných. Největším problémem bývá, že boty, zejména lodičky, jsou opravdu docela úzké a někdo s širší nohou se do nich prostě nedostane. Také jsem viděla naživo jejich lodičky s kamínky a příliš nedoporučuju, vypadaly poměrně lacině.

Už mám za sebou i první kroky v růžových lodičkách z předchozího článku a podpatek 15,5cm je skutečně na hranici mých možností, jelikož špička jde extrémně dopředu a jak je bota úzká, docela hodně trpí. Ale vypadají úžasně:))

Můj druhý nákup byl podstatně střízlivější, vybrala jsem si lodičky, ovšem na mnohem více denní nošení. Podpatek není vražedný, mám pocit nějakých 11cm. Celé jsou z černého semiše, se stříbrnými špičkami a stříbrným kovovým podpatkem. Moc se mi líbí trend barevně odlišených špiček, nejen u lodiček ale také u balerínek. Už skutečně začínám přemýšlet převážně podzimně, protože těch pár krásných dní co máme před sebou se rychle chýlí ke konci a oblečky pro novou sezonu už nemilosrdně zaplavily obchody, takže je nelze ignorovat!! :-)

Máte už také zkušenost s Botovo.cz? Jaké jsou vaše názory? Uvítám v komentářích :-)






2 komentáře:

  1. Tie sú skutočne krásne. Na Botovo.cz som už raz pozerala no nevedela som sa rozhodnúť, čo objednať a tak som chcela si to nechať ešte prejsť hlavou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Natália: Určitě, já jsem taky dlouho přemýšlela, je tam tolik krásných kousků, těžko se rozhodnout :-)

    OdpovědětVymazat