pátek 30. listopadu 2012

FALL LIPS


Hey guys!!

Ještě tento víkend se můžete těšit na November Favourites! Čeká vás spousta skvělých věcí, myslím, že pár tipů bude i jako inspirace pro vánoční dárečky. Během podzimu je zkrátka tolik úžasných beauty produktů...podle mě určitě víc, než v jiném období.

Když je řeč o podzimu. Úplně všude kam se podívám, momentálně vládnou tmavé rty. Jak v magazínech, tak na youtube beauty channelech, což je moje největší inspirace. Letí úplně všechny odstíny od malinové, přes temně fialovou až po cihlově červenou. Nejvíce "cool" jsou podle všeho vampy lips, tedy sytě tmavě fialové/hnědo-rudé rty. Ty si vzhledem ke svému odstínu vlasů nemůžu dovolit, ale i tak jsem se odvážila trochu vykročit ze své komfortní zóny.

Jak spousta z vás ví, jsem zapřísáhlá milovnice nude rtěnek, které nosím prostě pořád a vím, že mi sedí a žádný look jimi nezkazím. Letos jsou ale opravdu nádherné tmavé barvy, takže jsem se rozhodla jich pár vyzkoušet a se spoustou z nich jsem spokojená!! Zpočátku jsem se sice v takto výrazných rtech příliš necítila (mám pocit, že ostře barevné rty sluší spíše tmavovláskám), ale postupně jsem si na ně docela zvykla.

Mezi moje nejoblíbenější patři rozhodně YSL Rouge Volupte Silky Sensual Radiant Lipstick odstín 11. Rtěnka je extrémně krémová a jemná, zato barva ihned udeří do očí.




Pokud jste alespoň trošku fanynkou výrazných ostínů, okamžitě se zvědněte a zamiřte do svého nejbližšího DM. Mybelline právě vydala svoji limitovanou edici ColorSensational, která obsahuje 4 odstíny. Jakmile jsem je viděla...byla jsem v barevném nebi. Absolutně dokonalé syté barvy a přísahám, že jsem si ani za nic nemohla vybrat odstín, protože všechny jsou neskutečně krásné. Zatím jsem si vzala dvě - PINK POP a HOT PLUM. Ale myslím že ještě tento víkend nevydržím a půjdu i pro ty dvě zbývající. Jak říkám, nádhera. Na fotce jsou s ještě jednou tmavou hvězdou, tentokrát z klasické řady Maybelline a barvě MIDNIGHT PLUM. Ta je opravdu hodně, hodně tmavě fialová.



Zleva: MIDNIGHT PLUM, PINK POP, HOT PLUM


Přidávám na závěr ještě pár mých oblíbených random lesků na rty v podobných odstínech od Essence a ELF. Ty od ELF by měly být ještě stále na stránkách k dispozici, u Essence si nejsem jistá, mám pocit, že tuto řadu rušili.



Jak jste na tom vy? Máte rádi výrazné rty, nebo zůstáváte v komfortní zóně? Dejte vědět v komentářích!

Krásný víkend

úterý 27. listopadu 2012

LADYBOX LISTOPAD 2012


Hey guys!!!

LadyBox je v poslední době v kosmetickém světě velice horké téma a já jsem ráda, že se tyto populární krabičky dostaly také do našich končin. Už téměř rok jsou nejrůznější varianty "boxů" populární v USA a Velké Británii, na youtube beauty channelech na ně můžete vidět stovky videí - recenzí.

Co vlastně je LadyBox? 

Princip je velmi jednoduchý. Každý měsíc dostáváte přímo domů krabičku kosmetických a tělových produktů. Některé jsou v plné prodejní velikosti, některé jsou vzorky (ale stále velmi dobrá a užitečná velikost), plus v boxu najdete také celou řadu slevových kupónů a katalogů nejrůznějších kosmetických firem. Cílem je, zkoušet stále nové a nové výrobky, které bychom so třeba běžně nekoupily, nebo k nim nemáme vůbec přístup. Můžete tak objevit úžasnou věc, která vám neskutečně sedí a přitom byste o ni samy okem nezavadily, nebo jste vůbec nevěděly o její existenci.

Cena LadyBoxu je 299,- včetně poštovného a je jen a jen na vás, který měsíc si zakoupíte a který vynecháte. Nic není povinné, registrace je bezplatná a některé produkty si můžete zpětně samostatně zakoupit na souvisejícím e-shopu LadyBoxu.

Podle mého názoru je to perfektní myšlenka. Já sama jsem se například nikdy nezajímala o značku Fleur de Sante, dokud jsem v LadyBoxu neobjevila jejich rozjasňující tvářenku. Přísahám, že jsem si celý měsíc nedala na tvář nic jiného!

A právě to je hlavní smysl LadyBoxu. Objevit novinky a prozkoumávat, co jsme doposud třeba neznaly.

Odkazy na LadyBox:





Balení je prostě nádherné. Růžovo černé, s překrásnou růžovou mašlí!!! Vše dorazilo v naprostém pořádku, bez sebemenšího pošramocení. Když jsem rozvazovala tu růžovou nádheru, těšila jsem se jako malá holka :)





Tady můžete vidět obsah LadyBoxu bezprostředně po otevření. Krásně naskládáno a vystláno, aby se žádnému z produktů nic nestalo. Každý box je také doplněn průvodním dopisem, který přijde jistě vhod. Jak sami vidíte, v krabičce čekala velice štědrá nadílka!





Tato tvářenka od Fleur de Sante je můj asbolutně TOP produkt!!! Na první pohled vypadá barvička poměrně obyčejně, ale na to zapomeňte. Pro mě osobně je to ta nejlepší kombinace růžové a oranžové, taková variace NARS - Orgasm. Nádherně rozjasní tváře a tuším, že sedne mnoha odstínům pleti. Tvářenka je plná velikost a patří k ní také štěteček, který jsem ale dala stranou.




Moje druhá jemilejší věc z LadyBoxu. Yves Rocher a Fleur de Noel tělové mléko. Plná velikost! Mažu se jím téměř každý den a je to právě ta věc, která plní smysl celé myšlenky LadyBox. Nikdy jsem v Yves Rocher příliš nenakupovala a jejich tělové mléko zkouším prvně. Objevila jsem tedy něco, co by mě samotnou nenapadlo si koupit a přitom je to báječná věc.



Hnědá řasenka Yves Rocher. Je prodlužující a výborně odděluje a pozvedává řasy. Používám ji jako přípravu než aplikuji umělé řasy.



NIP+FAB tělové máslo pro suchou pleť má vůni kokosového latté! Ta vůně je pro mě dokonalá, miluju tyto "příchutě" sladkostí, navíc teď v zimním období. Nádhera. Stejně jako kokosové máslo od Reniu jej používám na extra suchá místa na svém těle. Lokty, kolena, paty...ale také rty, které v zimě velice trpí. Často mě teď také trápí nachlazení a můžu říct, že zejména Reniu kokosové máslo je blahodárné na kapesníky podrážděný nos a jeho okolí. Nosím jej neustále v kabelce.




Kosmetická taštička. Je prostorná, roztomilá a růžová. Co vís si může dívka přát? :D Skutečně, něco takového je potřeba zkrátka pořád. Já sama jsem velký likvidátor kosmetických tašek, protože je extrémně rychle od všeho make-upu zašpiním, proto vždy uvítám nějakou novinkovou.



Tělové mléko s kokosem a medem od Pure Fiji bych přirovnala k Reniu a NIP+FAB. Příjemně sladce voní a dodá pokožce co potřebuje. Používám jej jako krém na ruce, kvůli jeho skladnosti.



A v neposlední řadě - kakaový energetický nápoj. Přiznám se, ještě jsem jej nezkoušela!!


Můj první LadyBox bych označila za velmi úspěšný. Minimálně dva produkty mám v plánu po vypotřebování zakoupit a zbytek má u mě též kladné ohlasy. Výborná komunikace, bezproblémové doručení, krásné balení...zkrátka výborný zákaznický servis, což se velice, velice počítá.

Jaký máte vy názor na LadyBox? Máte v plánu další krabičky v přístích měsících?


čtvrtek 22. listopadu 2012

FOOD SPECIAL

Hey guys!!!

Je tady pro mnoho z vás velmi očekávaný "jídelní" článek, na který byla spousta a spousta requestů a já se k němu po pár týdnech konečně dostala. Tento post bude zahrnovat způsob stravování, který vyhovuje mě osobně a rozhodně tím nechci tvrdit, že je tento postup ten nejlepší, nebo přesvědčovat kohokoliv z vás, aby se těmito tipy řídil. Každý jsme jiný, máme jiné chutě, jinou stavbu těla, jiné spalování, proto nejde aplikovat jednu "dietu" na všechny.

Moje postava + můj přístup k jídlu

Začneme tím nejzákladnějším a tím je moje postava. Spoustu fotek najdete na mém facebooku, tady uvedu nějaké ty míry. Měřím 176cm a vážím 55kg. Postavu mám relativně souměrnou, nic z ní nijak extra "nevybočuje", poslední míry jsou zatím 89-64-88. K jídlu mám přístup velice, velice kladný! Miluju vše nezdravé, miluju čokoládu, miluju pizzu, mcdonald, zkrátka nejsem vybíravá a jídlo si uživám. Bohužel, moje spalování patří mezi průměrné a rozhodně mě neřadí do kategorie "sním vše, nepřiberu nic". Jsem ostřílená dietářka, ale momentálně jsem našla cestu, která mi poměrně vyhovuje, protože mě úplně neomezuje a prospívá mi.

Co omezuji?

Pro mě osobně, je klíčem ke štíhlosti vynechání sladkostí, pečiva, těstovin a částečně masa. První tři věci jsou poměrně logické, maso je možná trochu udivující, ale je možné, že moje tělo jej úplně ideálně nezpracovává, takže jsem se po něm často cítila plná. Vynechání sacharidů každému opravdu výrazně odlehčí, přestože je to samozřejmě velice těžké, protože miluju například těstoviny na všechny způsoby a vyřadit je z jídelníčku mě dvakrát netěší. Nejím ani mnoho ovoce a mléčných výrobků.

Co jím?

Velice mě oslovují vegetariánská jídla, což znamená hodně zeleniny, brambory, různé zeleninové placky a karbánátky, případně náhražka masa tzv. robi, které se dá uprovavat na mnoho způsobů. Jím hodně rýži, zeleninu, polévky, čas od času sýry a klasické selské jogurty. Což je taky moje doporučení, abyste se vyhnuly "nízkotučným" jogurtům s umělými sladidly, které kolem skutečného jogurtu ani nešly. Polévky jsou obrovskou součástí mého jídelníčku, vařím si opravdu dobré polévky z čerstvé zeleniny a dávám si k nim například plátek tmavého špaldového chleba.

Zdravá výživa?

Možná více jak polovina mého jídelníčku pochází z prodejen zdravé výživy. Musím však zmínit jeden fakt, který si plete spousta lídí. Zdravá výživa neznamená "nekalorická, můžu sníst všeho kolik chci". Produkty ve zdravé výživě mají stejnou, mnohdy i vyšší kalorickou hodnotu než jejich alernativy v supermarketu, jen jsou vyrobeny z kvalitních surovin a vaše tělo je lépe zpracuje a vezme si z nich více toho dobrého. Ráda tam nakupuji pečivo, pomazánky, různé celozrnné sušenky a podobně. Mám nesmírně ráda Alnaturu v DM, kde si brávám omáčky na těstoviny či brambory, ze kterých je opravdu cítit zelenina, mám ráda jejich med, kakaa, vánoční punč, džusy....najdete tam víceméně vše, co byste mohli teoreticky potřebovat.

Příklady jídelníčku:

Myslím, že právě příklad toho, jak vypadá moje strava za celý den, bude to nejlepší znázornění.

Snídaně: špaldový koláček
Oběd: brokolicové karbanátky s bramborem (asi 300g)
Svačina: bílý selský jogurt se lžící medu
Večeře: zeleninová polévka + plátek špaldového chleba

Snídaně: bílý jogurt s medem a lžící musli
Oběd: robi v těstíčku s bramborovou kaší
Svačina: banánová musli tyčinka
Večeře: zeleninový salát s tuňákem

Snídaně: malá vaječná omeleta s kousky špenátu
Oběd: zeleninové rizoto
Svačina: pomelo
Večeře: 2 plátky špaldového chleba se zeleninovou pomazánkou a rajčaty

Základem je pro mě skutečně vynechat sladkosti, pečivo a těstoviny. Vše ostatní je relativně bez problému. Samozřejmě jsou dny, kdy hřeším. Dám si čokoládový bonbon, dám si dezert...Nejde tato pravidla následovat úplně slepě, protože si zkrátka nejde říct "teď už do konce života neuvidím čokoládu". Samozřejmě, že fyzicky by to možné asi bylo, ale je potřeba se dívat na věc i z té stránky, že chceme něco ze života mít:)

Snažím se žít podle pravidel zdravé stravy a nejíst žádné "špatné věci", přesto si ráda občas dopřeju. Základem je, si jídlo nevyčítat, ale vychutnávat. Nedávat si nesmyslně vysoké a nesplnitelné nároky a netrávit život honbou za dokonalým tělem. Každý jsme jiný a kdyby tomu tak nebylo, určitě by to byla veliká nuda :)

Přikládám fotky několika svých jídel + pár dalších výrobků, které ráda kupuji.

Doufám, že byl článek alespoň trochu srozumitelný a splnil svůj účel.

Mrkvové placky se zeleninou na kari

Brokolicové karbanátky s americkými brambory a sojanézou (sojová verze dresingu)

Kokosový řez (zdravá výživa, vyrobeno ze špaldové mouky a třtinového cukru)

Grilované tofu s vařenou zeleninou a brambory + makový dezert (zdravá výživa)

Indická čočka se sojovým párkem a plátkem špaldového chleba

Kuskus se zeleninou

Semolinové těstoviny s tuňákem a rajčaty

Květákové placky s vařenými brambory

Tofu s vařenou zeleninou a rýží

Zeleninový salát s tuňákem

Ovocný salát
Bílý jogurt s medem a musli

Ovocný salát s bílým jogurtem

Bílý jogurt Hollandia


Dýňová pomazánka Alnatura

Omáčka na těstoviny Alnatura

Basmati rýže Alnatura

Smoothie Alnatura





 Jakékoliv dotazy do komentářů!!

Mějte se krásně :)



středa 21. listopadu 2012

FALL NIGHT MAKE-UP LOOK


Hey guys!!

Po zanedbaném víkendu plném pracovních povinností jsem tady s dalším postem. Ještě malé upozornění, dnes dopoledne jsem vyhlásila vítěze Twilight Giveaway, tak se nezapomeňte podívat, zda jste neměli štěstíčko :)

Chci se s vámi podělit o make-up look, který teď používám poměrně často, zvláště pro "večerní líčení". Vždy jsem měla velmi ráda černé smokey eyes, ale co jsou moje vlasy platinově bílé, takto silný make-up nepůsobí úplně nejlépe, proto se uchyluji spíše k zemitým tónům, odstínům zlaté a hnědé. A samozřejmě nude lips! Strašně moc jsem se snažila sžít s vampy lips, které jsou teď obrovský boom, ale bohužel se nemůžu zbavit pocitu, že mi absolutně nesluší.

Pojďme na make-up!

Make-up: MakeUp Forever - HD Foundation odstín 160 (chcete recenzi???? komenty)
Korektor: KIKO Full Coverage Concealer odstín 04
Pudr: MAC Studio Fix Powder  odstín NC40
Tvářenka: ELF Studio Blush odstín Peachy Keen 
Obočí: MaxFactor Kohl Pencil odstín 040 Taupe
Stíny: ELF Studio Palette - Warm
Oční linky: Maybelline Masterpiece
Řasy: Neznámá značka, z internetu za pár korun, ale nejlepší co jsem kdy měla
Rtěnka: Rimmel Moisture Renew Lipstick odstín 700 Nude Delight
Lesk: Sephora 

Na jakékoliv dotazy se neváhejte ozvat v komentech :)

Krásnou středu!