středa 27. února 2013

HAIR SPECIAL



Hey guys!!!

Krásný středeční večer, dnes velmi vysoce requestovaný článek na téma vlasy. Spousta z vás se mě ptala jak si udržuju svoje vlásky, jakou barvu přesně mám a podobně. To všechno se dozvíte v dnešním postu, který už tak bude docela dlouhý, takže jdeme na to.



MOJE VLASY (PŮVODNÍ BARVA, STRUKTURA)

Přírodní barva mých vlasů je tmavě hnědá. Je to k neuvěření, už vůbec nikdo, ani já sama, si mě v této barvě nedovete představit, protože jsem už před mnoha lety přestoupila na blond stranu. Většinou se říká, že člověku nejvíce sluší odstín jen o pár čísel světlejší nebo tmavší než jsou jeho vlastní vlasy. Jsem vyjímka potvrzující pravidlo, v tmavých vlasech vypadám podstatně starší a mám příliš tvrdé rysy. Stejně tak moje maminka, která je též už od mládí blond. 

Co se týká struktury. Ani jemné, ani extra husté, zkrátka něco mezi tím. Lehce zvlněné, ale mnoha léty žehlení už spíše rovné. Dobře se s nimi pracuje.



AKTUÁLNÍ BARVA

Zhruba deset let jsem nosila silný blond melír. Vlasy byly skutečně hustě probarvené, málokdo poznal, že se nejedná o barvu. Před necelým rokem jsem si začala všímat, že moje vlasy ztrácí na kvalitě, jsou suché, lámavé, zkrátka ve zlé kondici. Rozhodla jsem se tedy pro barvu, která je svým způsobem šetrnější než melír, protože vlasy obalí. K této barvě, kterou mám dnes, vedla poměrně složitá cesta. První odbarvení vypadalo nic moc, kořínky jsem měla skoro oranžové, přestože kadeřnice dělala vše co bylo v jejích silách. Po cca dvou týdnech jsem šla na druhé odbarvení, kdy už se barva začala podobat té, kterou jsem chtěla. Po necelém měsíci následovalo třetí odbarvení, po kterém už jsem odcházela naprosto spokojená, s platinovou blond. Musím zdůraznit, že postup kadeřnice byl správný, jen není jednoduché odbarvit takto tmavé vlasy na tak světlou blond a nejde to napoprvé.

Kadeřnice mě barví druhou nejsvětlejší barvou od L'oreal, pokud bude mít někdo zájem, zjistím číslo. Opravdu bych vám chtěla klást na srdce, pokud chcete blond barvičku, určitě to nezkoušejte doma. Na blond se dá udělat nesmírná spousta chyb a stejně byste potom s výsledkem musely spěchat na opravu do salonu. Uvidíte, že budete za tuto investici vděční, protože to bude vypadat úplně jinak, než u vás doma. 

STŘIH

Střih u mě není nijak náročný. Jednou jsem experimentovala s ofinou á'la Lady Gaga a víckrát bych to neudělala. Držím se jednoduchého střihu, kdy mám vlasy téměř stejně dlouhé, jen vepředu dorůstá ofina. Nikdy jsem si se střihem moc nehrála, nejsem ten typ, co se ráno probudí a rozhodne se ostříhat na ježka. Až budu starší, nechám si udělat mikádo jako nosívala Victoria Beckham :)

VLASOVÁ KONDICE

Není tajemstvím, že vlasy všemi zásahy trpí. Málokdo má to štěstí, že má krásný svůj přírodní odstín i tvar, proto se většina z nás uchyluje k barvení a úpravám. Musím zaklepat, že moje vlasy jsou v poměrně dobrém stavu na to, že se více jak deset let barví a neustále žehlí. Po melíru byly hodně poničené, ale barva jim vdechla nový život, jsou pěvnější, lesklejší, hustší a lépe drží tvar. Můj problém je lámání konečků. 

ÚPRAVY

90% žehlení. Nosím vlasy téměř pořád rovné, takže žehlička je můj věrný přítel. Jak často žehlím? Vše záleží na tom, jak vypadají vlasy přes noc. Pokud jsou extra přeleželé, musím je ráno přežehlit, když mám štěstí a spím slušně, vydrží rovné do umytí. Vlny mi příliš nedrží a ani úplně nesluší. Občas si je dělávám žehličkou, ale během večera se začínají postupně vytrácet. Po umytí si vlasy fénuji přes plochý kartáč, snažím se být trpvělivá a mít fén na nižším stupni. 

PŘÍPRAVKY 

Macadamia Natural Oil

Tuto značku přípravků na vlasy jsem objevila skrz krásky na youtube a byla jsem nadšená, když jsem ji našla na parfums.cz, odkud si ji objednávám. Macadamový olej mým vlasům maximálně prospívá a poznávám na nich rozdíl. Používám šampon, kondicionér a olej ve spreji této značky. Mám v plánu i hloubkově regenerujíci masku, ta je vyhlášená. Musím šampony jednou za čas střídat, protože vlasy si na ně zvykají a přestávají mít takový efekt. Macademii proto měnívám za L'oreal, řadu s keratinem. Mám ráda, když všechny dané výrobky pochází ze stejné řady, ale je to nejspíš jen v mojí hlavě a nesejde na tom.




Alcina emulze

Skvělá věc pro blondýny!! Zejména pro ty líné jako jsem já, které nestíhají odbarvovat ihned, co vykouknou kořínky. Emulze funguje na bázi stříbrného šamponu, jen je podle mě lepší a nanáší se hlavně na kořínky, které přirozeně zesvětlí. Doporučuji i pro ty, které právě přechází na blond a mají trochu jiný odstín u hlavy než u délek. 


Schwartzkopf Got2B Guardian Angel & Smooth and Chic

Sprej proti teplu používám už několik let stejný - Guardian Angel. Vyzkoušela jsem známý heat-protector od CHI, ale nepoznala jsem sebemenší rozdíl. Nevím jak moc velký účinek tyto spreje mají, ale je to minimálně pro váš lepší pocit. Uhlazující sérum nepoužívám pokaždé, ale vlasy krásně provoní a dodá jim strukturu.



AVON sérum

Běžně na vlasy nic z Avonu nepoužívám (po neblahé zkušenosti se krémem dodávajícím objem, který mi nadělal po jediném použití lupy na 14 dní), ale toto sérum na zničené konečky se mi osvědčilo. Už ani nepočítám, kolikátá je toto lahvička, ale skutečně funguje. Nanáším jej po umytí do vlhkých délek vlasů. Jsem velice opatrná s oleji, které se dají použít i na suché vlasy, protože mi je většinou hodně zamastí, ale tento se nebojím dát ani na suché vlasy. 



Oriflame suchý šampon

Můj nejoblíbenější suchý šampon! Nádherně voní a dodá krásný objem. Zkoušela jsem i jiné, neříkám, že byly zlé, ale s tímto jsem maximálně spokojená. Suchý šampon je výborný vynález, dávám si jej poměrně často, i když chci jen zvětšit objem vlásků.


CHI lak na vlasy

Lak na vlasy používám úplně minimálně. Snad jen ve chvíli, kdy opravdu cítím, že sepnuté plasy nespolupracují, nebo když si udělám vlny. Většina laků mi totiž extrémně vysušuje pokožku hlavy. Tento od CHI se mi ale osvědčil, hezky voní a není na vlasech vůbec cítit. Můžu doporučit pro ty, co mají citlivější pokožku, zdá se mi šetrný.
 


Hřebeny

Klasika v podobě Tangle Teezeru. Používám jej i na tupírování vlasů, je malý a skladný, hodně s ním cestuju. Druhý hřeben je můj "hlavní". Dostala jsem jej na vánoce, je plochý a má přírodní štětiny z divočáka. Opravdu doporučuji koupit si kvalitní hřeben, protože se dostává do styku s vlasy několikrát denně a vydrží vám dlouho. Vlasy přehnaně nepročesávám, většinou ráno a lehce přejet během dne.


Jak vidíte, používám cenově velice dostupné přípravky. Zkoušela jsem celou řadu produktů jak ze salonu, tak z drogérie a ne vždy se cena rovnala kvalitě. Občas používám řadu z Redkenu, kterou má maminka, ale nepoznávám na svých vlasech žádný rozdil. Často produkty měním, protože ráda zkouším nové věci, mam zálusk na pár kousků z TIGI a určitě nic neodsuzuji dříve, než to vyzkouším. Každému sedí něco jiného, proto nemůžu ukázat na věc a říct "tohle je skvělé a přes to nejede vlak". Jsou to věcičky, které sedí mě a někdo jiný na ně může mít úplně opačný názor.

SALON

Už řadu let chodím do Salonu Grácie ve Zlíně, ke své úžasné kadeřnici. Dělá tu nejlepší blond a za tu dobu co jsem u ní, ji začaly navštěvovat všechny kamarádky i kolegyně z práce. Neustále dostávám na svoji barvu komplimenty. Kdo bude chtít na ni kontakt, neváhejte se ozvat. Ručím za ni:) Salon je krásný, přímo na náměstí. Je moderní a útulný, vládne skvělá ženská atmosféra a najdete zde také manikůru, kosmetiku a masáže. Na dobarvení chodím cca každých 5-6 týdnů. Měla bych chodit nejlépe jednou za měsíc, ale většinou to trochu flákám. Pracují s vlasovou kosmetikou L'oreal. Já sama si vlasy umývám zhruba 2x týdně.





Více už mě opravdu nenapadá, ale dávám vám absolutní prostor v komentářích, ptejte se na cokoliv:)

Krásný večer



sobota 23. února 2013

L'OREAL NUDE MAGIQUE BB CREAM


Hey guys!

Krásný zasněžený sobotní večer <3

Užíváte si zimní pohodu na horách, nebo odpočíváte doma? 

Už nějakou dobu jsme tady neměli žádnou recenzi, proto dnes přináším review na opravdu zajímavý produkt. Jedná se relativní novinky L'oreal - Nude Magique BB Cream. 

Ano, BB senzace jsou momentálně všude kolem nás, každá kosmetická společnost přišla v posledních měsících na trh se svou vlastní verzí BB creamu. Nutno dodat, že některé značky pouze oblékly své tónovací krémy do nového kabátu....Co já osobně požaduji od BB, je rozumné krytí a dobrá výdrž.

PRODUKT

Co mě zaujalo na Nude Magique byla rozhodně jeho bílá barva. Zpočátku může někoho vylekat, ale právě v tom spočívá celá zázračná technologie. Krém obsahuje pigmenty, které se přizpůsobí tónu vaší pleti a dokonale ji sjednotí.

APLIKACE

Krém má velice příjemnou konzistenci a dobře se roztírá. Nanáším jej prsty, protože u BB je podle mě dobré využít teplo vašich rukou, pro dokonale vstřebání do pokožky. Ihned po rozetření je příjemně "suchý", což oceňuji, protože mám kombinovanou pleť a mastnější příipravky nedělají dobrotu.

KRYTÍ

Krytí má u mě nejvíce hvězdiček, protože poskytne pleti opravdu solidní základnu. Dodá barvu a zakryje drobné nedostatky, dokonce si docela dobře poradí i s kruhy pod očima. Pokud nemáte v danou chvíli nějaké větší problémy s pletí, není nutné ani používat korektor. Je opravdu velmi lehký a přes den jej na sobě necítíte.

ODSTÍNY

Z těch jsem měla největší obavy, protože právě úzká škála odstínů je v českých drogériích můj největší problém. Tento BB nabízí dva odstíny - pro světlou pleť a pro medium pleť. Mám medium a byla jsem nesmírně překvapená. Pigmenty přizpůsobující se pleti skutečně odvádí dobrou práci, protože mám tvář dokonale sjednocenou. A to i když jsem hodně opálená. Z barev tedy nemusíte mít strach, BB vám vytvoří tu vaši ideální.

VÝDRŽ

Nude Magique byl podroben mojí obvyklé zatěžkávací zkoušce - 12-ti hodinové směně v práci. Nemám výhrady, zhruba 2x za tu dobu jsem přepudrovala t-zónu, což si myslím je velmi slušné skóre.






S výsledkem jsem naprosto spokojená a zatím je to pro mě nejlepší BB Cream na trhu, co se týká drogérie. Dobře kryje, výborně zasychá a sedí mi odstín. Je na něj spolehnutí a pokud máte v pořádku pleť, není potřeba korektor ani silný pudr.

Pokud byste chtěli, můžu udělat článek, kde srovnám BB creamy. Zatím jsem vyzkoušela Garnier, Dermacol, Rimmel, Maybelline.  Dejte mi vědět do komentářů :)

Tady je Nude Magique BB Cream na mě.



úterý 19. února 2013

INSTAGRAM


Hey guys!

Jen malý informační post. Tady je odkaz na můj INSTAGRAM, dodávám fotečky několikrát denně, takže kdo má zájem, follow me :) Moc mě tato aplikace chytla a moc mě baví sledovat ostatní, jsou to úžasné momentky z každodenního života.

http://instagram.com/nataliekristova

pondělí 18. února 2013

THESE WOMEN INSPIRE ME....

Hey guys!

Krásné pondělní ráno, doufám, že jste si užili příjemný zasněžený víkend. Já jej měla pracovní, ale v těchto šedivých dnech mi to ani příliš nevadí. Už se zkrátka nemůžu dočkat jara!!! Přemýšlela jsem, jaký článek dnes vybrat a rozhodla jsem se malinko si odpočinout od kosmetiky. Jsem člověk, kterého inspiruje nesmírná spousta věcí, jakákoliv fotka na internetu, video, slečna na ulici....říká se, že právě kvůli ženám se snažíme vypadat co nejlépe a právě jiné ženy nás inspirují nejvíce ze všeho. Můžu se pod to podepsat. Když vidím na ulici ženu ve skvělých botách, ihned mě zajímá odkud jsou, když na některé zase cítím nádherný parfém, zajímá mě, který to je. Rozhodně to není kopírování stylu, ale pouze vkládání malých částeček, které se hodí do toho vašeho. Dnešní post tedy budu věnovat slavným ženám, které mě inspirují a které moc obdivuji.


LAUREN CONRAD

Lauren jsem si zamilovala během vysílání MTV reality show The Hills. Vždycky jsem obdivovala její jednoduchý styl, který byl nenuceně chic a vždy měl jeden luxusní doplněk. Je mi velice blízké jak se LC obléká, sází na klasické kousky a základní barvy, to vše ve výborně sedícím střihu a výsledek okoření například luxusní kabelkou nebo slunečními brýlemi. Miluju její jemné vlny a přirozené líčení. Působí na mě strašně milým a romantickým dojmem a její knihy Style a Beauty jsou mojí biblí.




DEMI LOVATO

Demi jsem ještě nedávno vnímala jako Disney hvězdičku, která mě vůbec nezájímala. Velký zlom ale nastal ve chvíli, kdy Demi veřejně přiznala své problémy se závislostí na lécích, alkoholu, sebepoškozováním, anorexií  a nízkým sebevědomím. Podstoupila léčbu a vrátila se jako nový člověk. Najednou se začala báječně oblékat, úžasně líčit a celkově její nové JÁ obdivuju. Moc se mi na ní líbí, že je pyšná na svoje tělo, přestože má nějaké kilo navíc, ale je pro ni důležité, že je již naprosto zdravá a naučila se milovat samu sebe takovou, jaká je. Myslím, že je velkým vzorem zejména pro mladé slečny dnešní doby, které už od 10 let drží diety a snaží se podobat modelkám z časopisů. Podle mě je Demi, takto jak je, krásná.



KIM KARDASHIAN

Kim miluju pro její permanentní dokonalost. Zbožňuju její styl, vždy je dokonale oblečená a to ještě k tomu tak, aby vše lichotilo její postavě. Její make-up je pro mě obrovskou inspirací, přestože vím, že za tou krásnou tváří stojí hromada práce profesionálních vizážistů. Zkrátka si postavila kariéru na tom, že vždy vypadá dokonale. Je pro mě trošku zklamáním, že se mi Kim nelíbí jako osobnost, viděla jsem všechny řady její reality show Keeping Up With the Kardashians a musím potvrdit to, co většina lidí říká. Kim mi připadá lehce jednoduchá, sebestředná a sobecká. Mnohem raději mám Khloe, ta je úžasná, vtipná a lidská.



CANDICE SWANEPOEL

Candice je jedním slovem perfektní. Její tělo je dokonalé, bez jediné chybičky. Většinou nosí velice přirozené líčení i vlasy a vypadá podle mě ve stylu "vůbec se nesnažím, ale vypadám úžasně". To samé se dá určitě říct o každé z modelek od Victoria's Secret, ale Candice mám poslední dobou na očích opravdu často a smekám nad velkou dřinou, která stojí za její bezchybnou postavou.



OLIVIA PALERMO

Je pro mě synonymem absolutní sofistikovanosti. Samostatná žena na úrovni z Upper East Side, která pracuje v módě. Líbí se mi, že kolem sebe neměla nikdy žádný skandál, nikdo ji nikdy neviděl opilou v baru, zkrátka si zakládá na "slušném životě". Vždy je maximálně elegantní a zachovává si od lidí odstup. Mám ráda její sebevědomí a jistotu, s kterou vystupuje.



JO

Tuto blogerku jsem objevila teprve nedávno a strašně mi učarovala. Líbí se mi její vízáž, styl oblékání, životní styl a v neposlední řadě, její krásný byteček. Vždycky se ohromně těším na každý její nový článek a strašně mě baví sledovat její fotky. Vesměs jsou tyto blonďaté krásky ze severu teď velkým tématem :)




A co vy , které ženy vás inspirují a které obdivujete? Shodují se s některou z těch mých? :)


středa 13. února 2013

HAPPY VALENTINE'S DAY


Hey guys!!

Happy Valentine's Day <3 <3 <3

Na svátek zamilovaných nemám vyhraněný názor. Souhlsím s tím, že pokud někdo někoho miluje, měl by to projevovat častěji než jednou do roka, na druhou stranu je to hezká příležitost pro romatnickou večeři při svíčkách a nějakou milou pozornost. Nejsem přehnaně romantická, ale kino, večeře a kytka určitě udělají večer krásnějším. Letošní Valentýn budu trávit jako single lady, takže se neskutečně těším jak se budu celý den beztrestně ládovat čokoládou a sledovat prostoduché romantické komedie! A protože jsem samostatná žena, rozhodla jsem si dárek zajistit sama, aneb, výmluva pro koupi dalších nových bot:) Rozhodla jsem se pro vás udělat malinký sneak peek do mého růžového dne, který strávím v teple domova, s mraky padajícího sněhu za okny. Všem, kteří mají svoji milovanou polovičku přeji, aby si svátek zamilovaných maximálně užili a všem single ladies vzkazuji, ať rozhodně netruchlí. Ten správný člověk někde ještě čeká a vy si zatím vychutnávejte ten luxus svobody.


 YANKEE CANDLES

Svíčky jsou v mém životě přítomny úplně u všeho a Valentýn není letos vyjímkou. Zůstala jsem tématická a pokoj mi provoni Fresh Cut Roses a True Rose. Když si přivoním k Fresh Cut Roses, naprosto přesně si vybavím ráno, rosu a čerstvě nařezané studené růžové růže. Nádhera.






CUTE UNDERWEAR

Mám syndrom Bridget Jones - nakupuji krásné prádlo, přestože nemám přítele. Dělá mi to ale velkou radost, protože patřím mezi ty, kteří se rádi oblékají sami pro sebe a zastávám názor, že pokud má žena na sobě prádlo, o kterém ví, že je hezké a padnoucí, má celý den vyšší sebevědomí.



 VICTORIA'S SECRET PYJAMAS

V tomto vysoce módním outfitu budu trávit svátek sv. Valentýna :) Co je lepšího, než válet se celý den v pyžamu a zvednout se z pohovky jen pro další dávku dobrot? Dobře, jistě to nemůžeme provozovat denně...ale jednou za čas je to povoleno!!!



 HELLO KITTY SLIPPERS

Outfit bude doplněn neméně stylovou obuví:)



ROMANTIC SHIRT

K večeru pravděpodobně vyrazíme s mojí nejlepší single kamarádkou na jídlo a na skleničku (komu se právě vybavila scéna valentýnské večeře Carrie a Mirrandy v prvním filmu Sex ve Městě?:) a myslím, že tahle košile, bude pro tuto příležitost ideální.



PARFUMES

Sexy Hypnotic Poison od Diora nebo romatnická Nina od Niny Ricci



BOOKS

Mým věrným společníkem bude Lauren Conrad a její skvělé rady <3



CHOCOLATE

Čokoládové capuccino a Triolada...nechtějte vědět, jak rychle jsem schopna tuto zatraceně velkou čokoládu sníst. Je to moje absolutně nejoblíbenější příchuť (společně s Oreo) a mohla bych ji jíst prostě pořád. Pomalu, ale jistě, si na ni pěstuji závislost.



COMFY PILLOWS

K romatnickým filmům, romantické polštáře.



GIFT TO MYSELF <3

Tyto kotníkové broučky na platformě jsem si nadělila jako valentýnský dáreček. Už se těším, jak opadne sníh a budu v nich moct vyrazit.





MOVIES

Zbožňuju Monte Carlo! Ideální oddechový film se třemi báječnými ženami. A samozřejmě nesmí chybět Valentine's Day. Jako vždy se u něj rozbrečím.





ONE DIRECTION - KISS YOU

Miluju ty kluky:) A Kiss You je pro mě absolutně valentýnský song pro letošní rok!



P.S. Výherce mojí valentýnské giveaway bude napsaný u článku s giveaway :)

neděle 10. února 2013

LAUREN CONRAD BEAUTY


Hey guys!!!

Krásný nedělní večer, doufám, že jste měli úžasný víkend a začátek nového týdne přivítáme úspěšně. Mám pro vás krátký článek, který může posloužit jako velmi dobrá inspirace! Jak mnozí z vás ví, jsem velkou fanynkou Lauren Conrad. Miluju její jednoduchý styl, který je i přes svou střídmost vždy chic a promyšlený. Když LC vydala svoji knihu Style, byla jsem nadšená a hned jsem zběsila žhavila objednávku. A teď....snad ještě něco lepšího. Drahá Lauren přišla na trh se zbrusu novou knihou - Beauty.

Zbožňuju styl, kterým jsou obě knihy napsané, protože přesně vystihují jejich autorku. Jednoduché, výstižné, přehledné a jak to říct, čísté. Ve sve novince Beauty se Lauren věnuje celé sféře krásy, která zahrnuje péči o pleť, make-up, vlasy, nehty, péči o tělo, cvičení a zdravý životní styl. Opravdu úžasné tipy, které se jí samotné za několik let praxe dokonale osvědčily. Každá kapitola má názorné ukázky v podobě fotek a dozvíte se tady opravdu všechno, co o kráse potřebujete vědět. Lauren vyznává motto, že krása pochází zevnitř, proto je pro ni na prvním místě cítit se dobře po psychické a fyzické stránce, naslouchat svému tělu a potom vše přijde samo. 

Kniha je v angličtině. Jistě vyjde i v češtině, ale rozhodně jsem nechtěla čekat rok, než ji u nás přeloží a opravdu to není nijak složité čtení, myslím, že většina aspoň mírně pokročilých ji zvládne. Stojí cca 500,- a objednávala jsem si ji z těchto stránek


Vše proběhlo v naprostém pořádku, jen jsem si ji objednávala v době, kdy ještě ani nebyla na skladě, takže jsem čekala asi 3 týdny, ale už je běžně v prodeji, takže by neměl být problém. Moc moc doporučuji, je to jednoduché krásné čtení a velice prospěšné i pro začátečníky v oblasti make-upu.



úterý 5. února 2013

STUDDED HAUL


Hey guys!!!

Krásné středeční ráno, v první řadě musím říct, jak moc jsem nadšená, kolik z vás se účastní mojí Valentýnské Giveaway. Poctivě procházím každý komentář a moc mě baví sledovat, jaké jsou vaše oblíbené love songy!! Jen tak dál, ještě je spousta času, končíme až 13.2. ve 20:00


Co se týká dnešní haul...málokdy udělám jeden velký nákup, většinou si vybírám tak po dvou kouscích, takže většina mých haul jsou věcičky nahromaděné za určitou dobu. V posledních měsících jsem úplně propadla cvočkům a všem dalším aplikacím jak na ramenou, tak kdekoliv jinde. Ve světě tento trend jede už dlouhou dobu, ale u nás jsem začala krásné kousky vídat teprve nedávno. Bohužel vás asi trochu zklamu tím, že většina pochází z internetu od random slečen, takže vám nemůžu poskytnout informace, kde danou věc sehnat :(



STUDDED CARDIGAN

Objevila jsem jej na internetu a musela jsem jej mít! Jeden z mých prvních "okovaných" úlovků. Mám je šíleně ráda, okoření každý outfit a je z příjemného jemného materiálu.





 STUDDED SHIRT

 Košile taktéž z internetu. Vždycky jsem měla z nějakého důvodu ráda klasické kostkované košile, ale když jsou na ní ještě tyhle zlaté hroty....úžasné.





 STUDDED DRESS

Na fotce vypadají šatičky docela obyčejně, ale oblečené jsou úchvatné! Krásně obtáhnou postavu a rafinovaný střih na zádech je skvěle řešený. A nejlepší na tom všem jsou samozřejmě nárameníky se zlatými hroty a drobnými řetízky.









 STUDDED SHIRT

Tato košilka je zdobená jenom velice jemně. Po celé délce jejího zapínání jsou zlaté kamínky a mezi nimi se skrývá několik málo drobných cvočků.






STUDDED SWEATSHIRT

Tuto krémovou mikču se stříbrnými hrotíky na ramenou jsem objevila v New Yorkeru. Byla ještě v šedé a v černé barvě. Nosím ji zatím velice často, protože je strašně jednoduchá na zkombinování. Většinou k ní natáhnu skinny jeans a béžové UGGS.





Tolik moje kousky se cvočky, hrotíky a dalšími laskominami:) Mějte krásný den <3