neděle 30. června 2013

MAYBELLINE FIT ME REVIEW


Hey guys, krásné nedělní dopoledne!

Minulý týden se prodejnách Rossmann objevila mladší sestra Maybelline - Colorama. Doposud jsme z řady Colorama znali pouze laky na nehty, ale v zahraničí už tato podkolekce zažíla velký boom. Jaký je hlavní rozdíl mezi klasickou Maybelline a Coloramou? Především cenový. Colorama má opravdu nízké a absolutně dostupné ceny úplně pro každého, lesky, oční stíny, tvářenky, tužky...to vše se pohybuje do 70,-. V nejbližší době se můžete těšit na článek o produktech Colorama, už je poctivě testuju :)

Především se k nám ale konečně dostal make-up Fit Me, který je především v USA velice oblíbený a na youtube jsem o něm slýchávala už mnoho předchozích měsíců. K make-upu je také pudr a korektor. Make-up je na gelové bázi, měl by tedy dokonale splynout s pokožkou.





PRODUKT - BALENÍ

Balení mi naprosto vyhovuje, je ve skleněném flakonu a obsahuje pumpičku, což je úplně ideální. Jednoduchý styl, žádné velké popisky. Je to hezké a praktické.

ODSTÍNY

V USA je k dispozici hned několik desítek odstínů, u nás jsem viděla něco kolem 8 - 10. K make-upu nebyly testery, je možné, že se objeví. Já jsem hádala odstín podle barvy lahvičky a opravdu se to dá bez problémů určit, sklo nijak nezkresluje a barva kterou vidíte, je skutečně ta, kterou budete nanášet. Jak už bývá v ČR zvykem, světlých odstínů byl dostatek, z těch tmavších u mě přicházely v úvahu pouze dva, ale dá se vybrat, barva mi sedí skvěle, takže také chválím,

NANÁŠENÍ/KRYTÍ

Make-up je opravdu na gelové bázi, je malinko vodnatější a proto jej moc nedoporučuju pro mastnou pleť. Nedávám si pod něj ani krém, protože bych se už příliš leskla. Nanáší se bez problému (používám na něj štětes na pudr od ELF) a krásně splyne s pokožkou. Krytí je maximálně střední, není to plně krycí make-up. Pokud máte problematickou pleť, budete muset sáhnout po korektoru a pudru. Vypadá přirozeně a nepoužívám při něm ani korektor.

VÝDRŽ

Mám mastnější T-zónu, proto cca každé 3 hodiny přepudrovávám. Ale nic strašného, jinak drží velice pěkně, měla jsem jej i na večírku a celou noc si vedl dobře. Vydrží v dobrém stavu dlouhou dobu, jen je potřeba trošku sledovat lesk, protože díky svému základu má takové tendence. 




PUDR

Pudr má jednoduché praktické balení, obsahující zrcátko a houbičku. Mám úplně nejtmavší odstín, který je u nás k dostání a jak vidíte, není nijak extra dark, takže především světlejší typy si najdou bez problému svůj odstín. Pudr není nijak vyjímečný, asi nemám v plánu si jej znovu kupovat. Udělá svoji práci v tom, že zafixuje make-up, ale stejně na čelo a bradu stále používám Stay Matte od Rimmelu, protože to je TOP matující pudr. 


HODNOCENÍ

Make-up ano, pudr ne. Není sice špatný, ale také není vyjímečný. Make-up je ideální hlavně na denní nošení, má lehkou konzistenci, necítím je na sobě a vypadá docela přirozeně. 

úterý 18. června 2013

SUNKISSED BY ESSENCE


Hey guys, krásné horké poledne!!!

Na pultech DM a Rosmann se objevila nová letní limitovka od Essence - SunKissed. Edice pro jaro mě příliš nenadchla, ale letní verze je výborná. Základna barev je bronzová, korálová a tmavě modrá. Překrásné pro léto. Najdete v ní laky na nehty, tužky na oči, rtěnky, tvářenky, krémové stíny a rozjasňovač. Nesáhla jsem po všem, protože například u tvářenek se mi nelíbily barvy, ale několik kousků tady pro vás mam.


ROZJASŇOVAČ

Essence ma celkově nádherné rozjasňovače, jak jsem upozorňovala v minulém článku. Je ohromně pigmentový a oranžový proužek používám jako krásnou tvářenku. Nedávám si jej na celou tvář, protože je opravdu hodně třpytivý, ale kvalita v tomto případě mnohonásobně převažuje cenu.


RTĚNKA

Má složení trochu jako balzámek,ale barví kupodivu dostatečně. Hezká korálová barvička, líbí se mi, že ten odstín v rozjasňovači, v tužce i na rtěnce je stejný, look tak působí pěkně uceleně. Není na rtech moc cítit, úžasně voní i chutná :-)

KRÉMOVÉ STÍNY

Další barvy na výběr byly modrá a zlatá. Protože mám ale podobných stínů hromadu, vzala jsem opravdu jenom ty, které nejvíc využiju. Pěnové stíny používám strašně ráda, protože výborně drží a dělají super základu pro klasické stíny. Vždy jimi přetřu víčko, nanesu přes ně sypké a rozetřu do ztracena. Přesně tak jsem to udělala i v tomto looku, kdy jako sypké stíny jsem použila tmavě hnědé z paletky od Estée Lauder, z minulého článku.


TUŽKA NA OČI

Krásná korálová barva, použila jsem ji na spodní linku i jsem jí obkroužila a lehce vyplnila rty. Sice se mi už jednou zlomila, ale vzhledem k ceně to příliš neřeším, na pár letních líčení ji určitě využiju:)



MAKE-UP LOOK



Jak se vám  nová kolekce od Essence líbí? Máte už nějaký kousek?


středa 12. června 2013

TOP 5 SUMMER ESSENTIALS - DRUGSTORE


Hey guys!!!

Druhá část Top 5 letních nezbytností, tentokrát z drogérie, takže skvěle dostupné. Strašně ráda zkouším jakýkoliv make-up z drogérie, ne všechny kousky projdou, ale velká většina mě vždycky příjemně překvapí. Asi jste si stihli všimnout nového záhlaví. Chtěla jsem, aby byl blog osobnější, je to takový malý krůček blíž k vám. Myslím, že fotka je docela výstižná :)


MAYBELLINE - AFFINITONE MAKE-UP

Zpočátku jsem se s ním nemohla vůbec domluvit, ale stal se mým téměř nejoblíbenějším z drogérie. Je hodně výživný, takže pokud máte i jen trošičku mastnější pleť, nedávejte pod něj pleťový krém. Mě to dělalo hrozný problém, make-up působil "bahnitě" a špatně se s ním pracovalo. Úžasně kryje a mě osobně dodává krásný air brush efekt. Abych si jej nedávala úplně "nasuho" vždycky si přetřu tvář pleťovou vodou a to je úplně ideální.

ESSENCE - BRONZER

Mám moc ráda tuhle cihličku od Essence. Nepoužívám jej na celý obličej, protože je poměrně dost třpytivý, ale je to ten nejkrásnější rozjasňovač. Dávám si jej i jako oční stíny, prosvětlovač na lícní kosti, pod obočí, na hranu nosu, do vnitřních koutků očí...opravdu úžasná multifunkční věc.


THE CHEEK OF IT - BLUSH

Odstín Perfect Pink. Bohužel tato tvářenka není z klasické drogérie, koupila jsem ji na internetu společně s věcmi MUA. Myslím, že když trochu zapátráte, nebude problém ji najít. Je úúúúúžasně pigmentová, stačí se štětcem jen dotknout a už je to ostrá barvička a to já jsem docela dost snědá....Opravdu překrásná barbie pink, mnohem větší pigmentace než například studiové tvářenky od ELF.


MAYBELLINE - LIPSTICK

Vybrala jsem tyto tři syté odstíny, ale víceméně mám ráda všechny rtěnky od Maybelline. Mají širokou škálu barev a rozhodně se jich nebojí. Jsem vždycky nadšená z každé jejich novinky, baví mě výrazné odstíny. Color Whisper jsou malinko jemnější, ale ColorSensational jsou na 100% pigmentové.



GOLDEN ROSE & SALLY HANSEN - NAIL POLISH

Už se strašně opakuju, ale pořád dokola musím říkat, jak jsou tyto laky nádherné a jak strašně dlouho vydrží neporušené. Už mám strach vyzkoušet cokoliv jiného, jsem s nimi nesmírně spokojená a výběr barviček je taky dostatečný. Syté odstíny, snadné nanášení, rychlé schnutí a 100% výdrž.


P.S. Pokusím se o více článků, nezbývá mi teď na blog mnoho času, ale pracuju na tom :)

pondělí 3. června 2013

MAY FAVOURITES


Hey guys!!!

Vůbec nic tomu neodpovídá, ale opravdu máme červen a ohlédnutí za oblíbenostmi za měsíc kěvěten. V první řadě přeju spoustu sil všem, kteří se momentálně nachází v zatopených oblastech. Je to strašné, někdy si příroda opravdu ošklivě zahrává a tento rok je toho důkazem. Musíme doufat, že se všechno co nejdříve uklidní a počasí bude odpovídat ročnímu období.....


L'OREAL - Sublime Glow pleťové mléko a voda

Od L'orealu miluju řadu Sublime Bronze, což jsou pro mě úplně nejlepší samoopalováky, co se týká drogérie. Asi tři týdny nazpět jsem objevila stejnou řadu, ale péči o pleť, tak jsem byla pochopitelně zvědavá. Pleťové mléko a voda by měly nejen šetrně odstranit make-up, ale taky tvář rozzářit a dodat jí zdravý vzhled. Zejména ráno mám pocit, že voda skutečně funguje, protože mívám po probuzení unavenou pleť a lehké přetření Sublime Glow jí dodá trochu života.


AVON - Maxi Tan zvýrazňovač opálení

Nejsem si úplně jistá, na jaké bázi tento produkt funguje, ale už pár týdnů jsem z něj nadšená. Má zvýrazňovat opálení, ale není to klasický samoopalovák. Obsahuje betakaroten, čemuž odpovídá i jeho zbarvení do oranžova. Ale na kůži nic takového není znát, nechává krásnou přirozenou barvu, hodně vyživuje a nádherně voní. Sprej je také perfektní, není nijak mastný a rychle se vstřebává.


SYX - Pleťová maska

Jsem nesmírně ráda, že Marionnaud vede kosmetickou značku SYX. Nejdřív jsem se zamilovala do jejich balzámů na rty a teď k nim přibyly i pleťové masky a krém na ruce. Masky běžně moc nepoužívám, přestože nemám nijak citlivou pleť, většina z nich mě vysušuje. Ale tyto od Syxu si nemůžu vynachválit, obzvlášť ráda mám samozahřívací mango, ta opravdu dodá vitamíny, prozaří a vyčistí. Mají spoustu druhů, třeba peelingové nebo slupovací a v ruzných vůních. Stojí 49,-


ELF - 32 Eyeshadows Palette

Tuto klasickou paletku od ELF se 32 stíny mám už třetí verzi. První byla podzimní, druhá jarní a tato je z aktuální jarní limitované edice. Barvy jsou teplé a zemité, přesně ty, které potřebuju. Naprosto dostačující pro denní líčení, nejvíce ji využívám, když spěchám do práce a nemám příliš času vymýšlet si make-up. Kvalita převyšuje cenu, jsem víceméně s každým produktem od ELF spokojená.


HONOLULU Bronzer

Co vám tato krabička připomíná? Je to tak, myslím, že se tady někdo nechal inspirovat slavným Hoola bronzerem od Benefitu :) Tento bronzer jsem koupila jen tak z legrace přes internet, protože byl za směšnou cenu a zaujalo mě, že je matný. Nejsem velký fanoušek třpytek po celé tváři, tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám. Kupodivu jsem jej od té doby nedala z ruky a vypadá báječně. Matný a čokoládově hnědý, žádné "bahno" ani "mrkev" s čímž mívám občas problém.


MUA Blusher odstín 4

Moje první vlaštovka MUA kosmetiky. Moc o ní slýchávám, má krásné odstíny snad všeho, tak už jsem prostě musela něco vyzkoušet. Korálová tvářenka je bezva, vypadá docela přirozeně, což je dobré pro všechny jako já, co mají tendenci to s tvářenkou občas přepísknout. Tady můžete i přitlačit a žádná katastrofa. Přitom je dobře pigmentová a odstín je také fajn, moc chválím. P.S. Jsou dobré jejich krémové tvářenky? Mám v plánu zkusit.


MAGAZINES

Klasická dávka čtení na tento měsíc. Elle je přečteno, Cosmo a InStyle na mě ještě čekají. Elle Body je víceméně každý rok stejné, ale co také vymýšlet jiného, než rozumě jíst, hýbat se a krémovat se :) Potěšila mě Ewa Farna na titulce Cosma, ráda vidím na obálce magazínu i někoho jiného než Geislerovou....


NERD GLASSES

Oblíbila jsem si ty slavné nerd brejličky :)




Krásný červen!!!