pondělí 30. září 2013

SEPTEMBER FAVOURITES


Hey guys!!!

Krásný pondělní večer, ráno jsem na instagramu avizovala zářijové favourites a dokonce se mi je podařilo stihnout v termínu. Vždycky mám pocit, že na podzim je strašná spousta výborných novinek. Hlavně co se týká rtěnek, hned několik značek přichází se zbrusu novými nebo updatují ty starší, osvědčené. Jsem teď blázen do tmavých rtů! Začátek podzimu po mě symbolizuje lenivou a domácí atmosféru, více sleduju filmy a seríály a chci se konečně dostat k nějaké knížce. BTW, těšíte se na nové díly Pretty Little Liars? A ve stejný den začíná i Rawenswood!! Sooooo excited:)) Pohodlně se usaďte, dejte si kávičku nebo horkou čokoládu, dnes to bude malinko delší :)

YANKEE CANDLE

Nepamatuju si příliš favourites, kde by chyběla Yankee Candle. Jsem svíčkový maniak a příchod domů pro mě automaticky znamená zapálení svíčky, mám moc ráda provoněné místnosti. V září můj pokoj voněl po černých třešních a vůbec se nedivím, že tato vůně patří mezi YC bestseller. Chci brzy zkusit některou z novinek YC, opravdu toužím vědět, jak dokázali do svíčky vložit Listopadový déšť???


CHANEL LES BEIGES

Pudr od Chanelu byl mojí must-have už během léta a i s příchodem podzimu si drží svoji pozici. V létě jsem jej používala místo make-upu, protože jsem byla dost opálená. Teď, když propaguju pale skin trend, jej dávám klasicky na make-up. Nenechte se zmást, že odstín je příliš tmavý, pudr hodně splyne s pletí a dodá jí zdravou barvu. Má střední krytí a výborně drží. A důležitá věc - překrásně voní po ovoci:)



ALVERDE LIPSTICK 

Alverde je kosmetická značka, která mě vždycky nechávala docela chladnou. Mám od nich pár věcí a vůbec nejsou špatné, stíny jsou pigmentové, lesky držící....ale zkrátka do není taková "zábava" jako třeba Maybelline nebo Rimmel. Nedávno jsem ale zahlédla jejich podzimní kolekci nových rtěnek a zamilovala se do nich. Jsou matné! Tento podzim jsem posedlá matným make-upem (InStyle mi to požehnal). Tyto barvy jsou výborné pro slečny, které chtějí zkusit tmavší rty, ale ne extrémně. Vypadají na rtech velice pěkně, mají sametovou texturu, dobře drží a připadá mi, že maličko opticky zvětšují rty. První odstín od shora je 10, pod ním je 30 a jako poslední je 20.



STAY MATTE DUO

O tomto matném duu vzniknul samostatný článek, takže se nebudu příliš rozepisovat. Je to po Double Wearu ten nejlepší matný make-up, jaký jsem kdy měla. Vím, že v článku se ozvalo pár nesouhlasných komentářů, ale já opravdu říkám jen to, že vyhovuje mě. Někomu druhému nemusí absolutně sednout, to je v líčení normální, každý máme jiny typ pleti, která reaguje individuálně. Já jsem s ním maximálně spokojená, používám jej denně a momentálně jej míchám v True Match od Lorealu. Je to ideální "zmatňovač" pro každý make-up, stačí do vašeho oblíbeného make-upu přidat trochu tohoto a získáte matný finish. Pudr je jednička, neumím si bez něj představit život.


BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY

Vůně od Britney Spears prostě nepatří mezi celebrití parfémy, které voní lacině a cítíte je dvě minuty. Mám doma klasickou Fantasy v růžovém flakonu a teď přes měsíc používám Midnight Fantasy, která je ještě silnější a sladší. Voní po třešních, vanilce, dřevě... Miluju její vůně a opravdu si za nimi stojím, protože na mě voní nádherně a vždy mi ji alespoň jednou denně někdo pochválí. Je to prostě slaďoučká paráda, moc doporučuji slečnám, co mají rády silné, sladké vůně.



AVON WINTER COCOON

Miluju tématické tělové přípravky od Avonu, na každé roční období vymyslí nové "příchutě" a mě to strašně baví. Tento krémový sprcháč voní velice jemně, taková lehoučká vanilka. Docela bych jej uvítala i ve formě tělového mléka, protože je to taková příjemná nenucená vůně.


SVĚT TRIČEK

Internetový obchod TRICKOVY.CZ 
byl natolik laskavý, že mi nabídnul vybrat si z jejich nabídky tričko na vyzkoušení. Nechala jsem stranou klasické legráckové motivy a sáhla po jednoduchém bílém kousku s fotkou Audrey. K džínám a černému saku jako stvořené. Neváhejte se podívat na jejich webové stránky.



GOLDEN ROSE & RIMMEL NAIL POLISHES

Laky na nehty Golden Rose už jsou taky v mých oblíbenostech takový malý evergreen. Tahle barva je úplně dokonalá, je to metalická červená a vždy, když se na ni podívám, vzpomenu si na upíry. Jako vždy, dokonale drží. Odstín 22. Moc se mi líbí nová řada Salon Pro od Rimmelu, pod kterou se podepsala one and only Kate Moss. Hlavně tmavší, podzimní odstíny jsou překrásné. Tmavě modrá je Rhythm & Blues and šedá Punk Rock. Také mají velmi dobrou výdrž a rychle zasychají.


Bible? Yes. Takto má vypadat módní magazín na úrovni, který toto číslo právem označuje za největší módní výdání vůbec. 650 stran toho nejlepšího pro letošní podzim a na titulce moje láska Kate Upton v rudých šatech. Když jsem nové vydání americké Elle držela v ruce, prožívala jsem módní extázi. Je to opravdu tlustá bichle a mám po večerech o zábavu postaráno. Co se týká ceny, kupovala jsem jej za 230,- a na samotném časopise je cena 4,99 dolarů, takže totožná cena jako Elle u nás.


A z nebe zpátky na zem. InStyle tleskám za super fall obálku s Drew a v Cosmu mě potěšila Isla, je tak sladká. Elle mě svojí titulkou nijak nenadchlo...čekala jsem trochu více rudé, možná nějakou tu kožešinu. V


MUSIC

Začínám věřit tomu, že Miley není polonahý blázen, ale zatraceně dobrá marketingová hráčka. Na její nahé video na demoliční kouli sice všichni hážou špínu, nicméně jí tím dopomohli k dalšímu zlomení Vevo rekordu, který doteď drželi 1D. Wrecking Ball je nádherný song, poslouchám jej každý den, je to úžasně procítěné a Miley i přes svoje aktuální šíleně excesy a pro mě dost nechutnou vizáž, zůstává excelentní zpěvačkou.

Tom Odell je taková Taylor Swift v kalhotách, jeho album Long Way Down je jedna velká zamilovaná melancholie. Pro mě dokonalá kulisa pro chladné večery. Hraje skvěle na piano, má zajímavý hlas a sám si píše hudbu i texty. Má to myšlenku, jeho hudba je osobní.

Miss Katy a její Roar mi zní v hlavě téměř pořád. Je to úžasná písnička a Katy je v klipu jako vždy dokonalost sama, je krásná a vtipná.

Robin Thicke, všimla jsem si jej víceméně až po jeho vystoupení s Miley na VMA a Blurred Lines je pěkně návykový song.


MOVIES

Chladné dny nahrávají kino průmyslu:))

Mortal Instruments, taková hezká pohádka. Je to něco mezi Twilight, Harrym Potterem, Hvězdnou bránou a Vampire Diaries. Tento druh filmů mám ráda, Oscara to sice asi nezíská, ale já byla spokojená. A herec Jamie Campbell Bower? Holy crap... Nikdy jsem nebyla na kostnané blonďáky s vizáží drogově závislých, ale on je taaaaak neskutečně sexy. Při jeho shirtless scéně jsem málem snědla plátno.

Grown Up's 2 a We're the Millers jsou skvělé komedie, což je vidět už podle hereckého obsazení. Jennifer Anniston má na svůj věk neskutečnou postavu, při jejím striptýzu jsem nestačila koukat!


Krásný večer!!!!

čtvrtek 26. září 2013

FALL INSTALIFE

Hey guys!!!

Přiznám se bez mučení, původně jsem měla naplánovanou recenzi na nové rtěnky Essence, ale bohužel jsem je nestihla za dobrého světla nafotit. Takže co je nejlepší plán B? Instagram! Všichni milujeme drobné sneak peaky do života druhých a Instagram je tou nejlepší pozvánkou. Vybrala jsem pár fotek drobností, které mi v poslední době dělají radost. Některé obrázky jsou díky efektům neostré, ale určitě tu hlavní myšlenku prezentují:) Pro ty, co mě ještě nesledují nechávám odkaz http://instagram.com/nataliekristova#

Každopádně recenze vás čeká hned po víkendu, máme společně tento podzim spoustu plánů:) 

Krásný pátek <3


Příprava na chladnou sezónu je v plném proudu. Moje první letošní válenky jsou z C&A a úplně zbožňuju tuto středně hnědou barvu. Zkrátka moje nejmilejší zimní obuv. Zlatý masivní řetěz je lehčí než se zdá a nosím je poslední dny snad ke všemu.



Fotka pochází z minulého víkendu, kdy jsem si místo večírku raději četla Diora, lakovala nehty a nasávala Yankee Candle <3




Moje narozeninové šaty!!! Už v pořádku dorazily, visí u mě ve skříni a čekají na svou premiéru na mé narozeninové oslavě. Jsou vážně stejně krásné jako na fotce.




Stačilo aby na okamžik vysvitlo slunce a už to pro mě bylo záminkou pro karamelové frappé v McCafé. Je to alternativa pro nás, co nemáme Starbucks a nemůžeme si dát dýňové latté :(




Mortal Instruments. Film se mi líbil, přestože to byla chvílemi malinko přemyšlená pohádka. Moc se mi líbila Lily, myslím, že je to její první velká role. Ale ještě víc se mi líbil Jamie Campbell Bower....běžně nejsem na větvi z vychrtlých blonďáků, co vypadají jako drogově závislí, ale Jamie je neskutečně žhavý. Alespoň pro mě. Jestli se na ten film budu dívat znovu, rozhodně jen kvůli jeho shirtless scéně.


Magazín H&M, podle mě nesmírně vydařený. A nové balení coly light, how cool isn't it? :))




Vzpomínka na jedny z prvních podzimních dní, kdy bylo hezky a teplo. Myslím, že tyto šatičky budou odpočívat v šatníku zase do příštího jara.


Zbožňuju Katy a zbožňuju Roar. Vždycky je v klipech tak roztomilá a krásná. Tenhle song nejde neslyšet, hrají jej všude kam přijdu a dnes si jej vedle mě v H&M pobrukovala asi 50-ti letá dáma. Katy pojme všechny věkové kategorie. Thumbs up for miss Perry <3



Breakfast time! Když mám čas, opravdu se snažím snídani vychutnat a dát si načas. Tohle bylo jedno z těch volnějších rán. V opačném případě si musím vystačit s koláčkem a kávou sebou.




Moc ráda se s vámi uvidím na Instagramu!!!


neděle 22. září 2013

RIMMEL STAY MATTE FOUNDATION REWIEV


Hey guys!!

Krásné nedělní dopoledne!

Tento podzim vyšlo několik úžasných novinek, mám pro vás připravených už pár recenzí. Začneme u Rimmelu, který mě neskutečně potěšil vydáním Stay Matte Foundation. Jak jsem zmiňovala ve starších článcích, pudr Stay Matte je jediný, opravdu jediný, který mi dokáže udržet matnou tvář. Ani Chanel to tak skvěle neumí. Proto jsem byla nadšená, když jsem na pultech zahlédla jeho make-up verzi. Na podzim miluju "vše matné" včetně rtěnek, tvářenek a očních stínů, takže jsem byla zvědavá, co od této novinky očekávat.

VÝBĚR ODSTÍNŮ

U odstínů se Rimmel částečně držel schématu, který zavedl u pudru. I číselně nejtmavší odstín je poměrně hodně světlý. Tentokrát s tím ale nemám problém, přestala jsem totiž s opalováním (yay for me), takže mi sedne Classic Beige. Tuším, že možností barev je šest a všechny vypadají docela dost porcelánově, takže má-li některá slečna olivovou pleť, automaticky sáhnout po nejtmavší.

BALENÍ

Po dlouhé době Rimmel upustil od skleněných flakonů s pumpičkou a produkt umístil do plastového obalu, připomínajícího krém. Jsem spokojená, je to praktické a ideální pro kosmetickou taštičku, jelikož je mnohem lehčí než sklo. Obsak je klasických 30ml. 

KONZISTENCE

Struktura je zajímavá, připomíná mi pěnové make-upy, ale v trochu tekutější podobě. Každopádně je poměrně hustý a na první pohled vypadá, že se s ním bude těžko pracovat. Zdání ale klame, roztírá se krásně, perfektně splyne s pokoužkou a přestože rychle zasychá, pořád se dá dobře poupravit. Nanáším jej štětcem (na pudr od ELF), protože tak si já sama nejlépe aplikuju make-up, ale na mamince jsem jej zkoušela pomocí "beauty blenderu" (té houbičky ve tvaru kapky) a vypadalo to super. Takže je to jen na vás, asi bych ale nedoporučovala prsty.

VZHLED A VÝDRŽ

Dostáváme se k nejdůležitější části. Vzhled je sametový. Doslova sametový, protože opravdu zanechá pokožku jako u porcelánové panenky. Miluju Double Wear od Estée Lauder a troufám si říct, že podle mého názoru, má Stay Matte PODOBNÝ efekt. Neříkám, že je úplně stejný, Double Wear je více na tváří cítit, je těžší, ale tento Rimmel je alternativa. Perfektně mi nahradí Double Wear třeba v práci, kam nepoužívám dražší líčení.

Co se týká výdrže. Běžně přepudrovávám obličej během dne cca 4x. Když si dám Stay Matte make-up a lehce ho zapudruji Stay Matte pudrem, dovedla bych si představit nevzít si sebou pudr. Opravdu udrží tvář matnou a v super stavu, většinou se třeba v polovině dne přepudruju, ale určitě to není potřeba tak moc jako u jiných make-upů, kdy si musím hodně hlídat T-zónu. 

TIP

Poslední dobou přimíchávam Stay Matte to jiných make-upů, takže automaticky vytvoří matný efekt. Například True Match používám celé roky a nedám na něj dopustit a se špetkou Stay Matte vypadá ještě lépe.

VÝSLEDEK

Bez chyby. Jediným problémem by možná mohly být nedostatečné odstíny pro tmavší barvy pleti, ale jinak skvělé.




Děkuju a krásnou neděli <3

úterý 17. září 2013

MARIANNE WEEKEND SMALL HAUL


Hey guys!!!

Poslední dny jsem pořád v poklusu, ale našla jsem si konečně chvilku alespoň na krátký post. Jak určitě víte, přes víkend probíhaly Dny Marianne, kdy všichni zběsile pobíhali po nákupácích s kupónky v ruce. Já mezi nimi. Slevy nebyly nijak závratné, ale měla jsem už nějaké kousky vybrané a -25% přece jen potěší. V komentářích mi dejte vědět, jestli taky využily kupónků a co jste si pořídily!


KATY PERRY - KILLER QUEEN

Nová vůně od Katy Perry u mě byla hlavní věcí, kterou jsem si plánovala pořídit. Slyšela jsem na ni samou chválu a nebudu lhát, moc se mi líbí reklama a celá kampaň a myšlenka Killer Queen. Tahle vůně je mnohem dospělejší, než její předchozí parfémy. Je sice také sladká, ale tak trochu jinak, více kořeněná, ženská. Flakon je mimochodem úžasný a největší obsah je 50ml, ten jsem si koupila. K nákupu byla jako dárek taška Katy Perry, kterou tady ani nemá smysl prezentovat, protože je to naprosto příšerná, červená, semišová, válcovitá věc :))




CCC

CCC není extra kvalita, ale jako zdroj sezónních bot mi naprosto vyhovuje. Šla jsem s jasným cílem, nekupovat další high heels, ale opravdu něco podzimního a praktického. A skutečně jsem se nenechala zlákat ani krásnými obrovskými platformami. Černé kotníkovky asi nemusí být každého šálek čaje, ale mě se letos tento styl velice líbí. Jsou trochu na pánský způsob, k úzkým kalhotám vypadají skvěle a dá se v nich chodit opravdu celý den.
Pár hnědých kotníkových kozaček je stará osvědčená klasika, můžete je nosit skoro úplně ke všemu a nemám problém si je vzít ani v létě ke kraťáskům. Líbí se mi zlaté zipy na zadní straně a lehce "ošoupaný" vzhled.








CALZEDONIA

Černé, matné, kožené legíny. Kupuju si je každý podzim, protože je to asi nejvíce vytížený kousek mého šatníku. Nemám příliš v oblibě jeans ani kalhoty, takže celý podzim a zimu odchodím víceméně v nejrůznějších legínách. Mimochodem, moc doporučuju jejich Push-up legíny, je to vážně revoluční výmysl :)


H&M

Omlouvám se za bídné foto, proto jsem připojila pro lepší představu fotku na postavě z internetu. Ono z černého kusu látky poskládaného na stole toho moc nevyčtete. Jednoduché černé maxišaty s dlouhým rukávem jsem na tento podzim určitě chtěla, moc se mi líbí v kombinaci s krátkými koženými křiváky. Jsou z velice příjemného tenkého materiálu, který nejde úplně dohromady s momentálním počasím, ale snad se to ještě trošku umoudří.


neděle 15. září 2013

FALL BACK TO SCHOOL GIVEAWAY WINNER

Hey guys:))

Všem moc moc moc děkuji za účast v giveaway a skvělé komentáře, přísahám, že jsem poctivě prošla úplně každý. Nejraději bych vás obdarovala všechny, ale baliček je bohužel jen jeden a jeho vítězka je......

Biancaprincipesssa !!!!

Svou obrovskou účastí jste mě ale ujistily v tom, že další giveaway na sebe nenechá dlouho čekat, protože jste prostě úžasné čtenářky a jsem šťastná, že vás mám. Balíčků bude více:) 

Děkuju <3

P.S. Vítězce jsem už psala info email

neděle 8. září 2013

FALL BACK TO SCHOOL GIVEAWAY!!


Hey guys!!

Guess what....? Giveaway!!!

Krásný nedělní večer, připravila jsem si pro vás malou podzimní nadílku, která doufám udělá jedné z vás radost. Nese se v červeném duchu a obsahuje mé momentálně oblíbené produkty, za které bych dala ruku do ohně. Svíčka Yankee Candle je ode mě klasikou, tentokrát se jedná o True Rose, vonící naprosto překrásně, podle názvu doslova jako opravdová růže:) Dále vítězka dostane lak na nehty Rimmel Salon Pro by Kate Moss v odstínu Rock'n'Roll a lak na rty Apocalips, taktéž od Rimmelu, v barvě Aurora. Na Apocalips jsem dělala v pátek recenzi a měla kladné ohlasy, tak jsem se rozhodla jeden kousek zapojit do giveaway.

PODMÍNKY

- jak už bývá dobrým zvykem, základní podmínkou je Follow můj blog
- protože se začátek září nese především v duchu "Zpátky do školy", chtěla bych od vás napsat do komentářů váš oblíbený film nebo seriál ze školního prostředí. Myslím, že to určitě nebude problém:) Já mám s podzimem a školou nejvíce spojený seriál Gossip Girl, kde jsem obdivovala úžasně nápadité školní outfity
- kde komentáři nezapomeňte připsat svůj kontaktní email, abych vás mohla o případné výhře informiovat

Giveaway se uzavírá přesně za týden, v neděli 15.října, výherkyni vyhlásím pravděpodobně den nato, v pondělí 16.října

Přeji krásný zbytek neděle a těším se na vaše oblíbené školní filmy a seriály!!!!









pátek 6. září 2013

RIMMEL APOCALIPS LIP LACQUER REVIEW


Hey guys!!! 

Krásné pateční dopoledne, pro dnešek jsem pro vás připavila recenzi na nové tekuté rtěnky Apocalips od Rimmel London, které už chvilku vídáme v drogériích. Tenhle podzim je pro mě celý o tmavých rtech, už teď to trošku přeháním s nákupy berry a červených rtěnek a to máme teprve září. V žádném jiném období to zkrátka nevypadá tak dobře jako na podzim a v zimě :)

Klasické rtěnky od Rimmelu mám moc ráda, Nude Delight je moje nejoblíbenější tělová rtěnka. Proto jsem se moc těšila až vyzkouším tuhle novinku. Výrobcům už asi přijde nuda vyrábět rtěnky nebo lesky, proto se teď hromadně vrhli na krajóny, zbarvené balzámy a tekuté rtěnky. To je i tento případ. Tekutá rtěnka.

STRUKTURA

Složení Apocalips je opravdu jako byste nechali rozpustit rtěnku a nandali ji to balení na lesk. Je hutné, ale nanáší se velmi dobře pomocí pěnového aplikátoru. 

PIGMENTACE

Neskutečná. Takové silné zbarvení jsem snad neviděla u žádné rtěnky, je to opravdu paráda. Stačí jedno lehké přejetí a máte nádhernou ultra sytou barvu. To je nejspíš i to, proč jsem z Apocalips tak nadšená. Dostáváte barvu, za kterou platíte. Nemám ráda produkty, které vypadají jako překrásná sytá barva a po aplikace vám vyjde čiré něco. 

VÝDRŽ + POCIT NA RTECH

Apocalips naštěstí nepatří mezi dlouhotrvající rtěnky, které měly dobrou myšlenku, ale bohužel byly vyrobeny tak, že po zaschnutí ztvrdnou, loupou se a jsou extra nepříjemné. Tahle Rimmelka má výdrž jako blázen, když jsem dělala swatche, nemohla jsem ji smýt dva dny a na rtech mi vydržela několik hodin, mezi kterými jsem jedla, pila a hodně mluvila. Takže pro mě na 100%.

HODNOCENÍ

Maximální spokojenost, doporučuju vyzkoušet alespoň jednu, jsou teď navíc v DM za skvělých 99,-, takže cena opravdu dostupná. Stačí nechat jednoduché oči a doplnit některou z barviček a vypadá to úžasně. Nejspíš si koupím ještě nějaké další, protože se mi opravdu líbí pestrý výběr odstínů a hlavně ta božská pigmentace.


100 PHENOMENON


303 APOCALIPTIC


401 AURORA



SWATCHE

Od shora dolů - Apocaliptic/Aurora/Phenomenon




Vyzkoušely jste už tuhle rtěnku? Líbí se vám pro podzim tmavé barvičky na rtech?

Krásný pátek a nadcházející víkend <3

pondělí 2. září 2013

AUGUST FAVOURITES

Hey guys!!

Krásný první školní den. Docela tematicky tomu odpovídá i počasí, které úderem září přepnulo na režim podzim. Ale moc se na podzim těším. Je to moje nejmilovanější období sak, kotníkových bot, šátků, Halloweenu, skořicových svíček, horké čokolády...zkrátka se odehrávají všechny dobré věci. Taylor Swift napsala většinu svých písní v podzimním období a na textech je to hodně znát. 

Pojďme se ale ještě chvíli věnovat posledním kouskům odcházejícího léta :)


BIODERMA Sébium Mat

Tento zmatňující fluid doslova změnil můj make-up život. Poslední cca rok mám pleť víceméně smíšenou, s malinko mastnější T-zónou. Hrozně mi vadil ten lesk a nemohla jsem objevit nic, co by mu opravdu zabraňovalo. Žádný primer, ani dražší ani levněšjí, prostě nepomáhal. V zářijovém Elle jsem v kosmetické rubrice narazila na tento fluid a hned si jej běžela koupit. Úžasné. Opravdu během 5 minut pleť zmatní, skvěle ji připraví pro make-up a všechno vypadá mnohem lépe. Vždy před nanesením si obličej očistím micleárkou od Biodermy a to je moje úplně top combo. Stojí kolem 350,- v lékárně.


NO NAME Blush Palette

Tahle paletka není žádná značka, koupila jsem si ji spíš tak z legrace asi za 150,- na internetu a chtěla vidět, jestli za takovou cenu něco umí. Jsem neskutečně překvapená, jak jsou ty barvy pigmentové. Dvě nebo tři moc nevyužiju, protože jsou pro mě dost světlé, ale jinak sahám po paletce každý den a zase se mi potvrzuje to, že není dobré podceňovat levnější kosmetiku. Jasně, najde se tam celá hromada špatných kusů, které způsobí nedej bože třeba na pleti nějakou reakci, ale já musím zaklepat, že i s takto dostupným líčením mám prozatím dobré zkušenosti.


 MAYBELLINE Fit Me Foundation & Powder

S řadou Fit Me od Maybelline jsem na výsost spokojená. Když byla v USA v začátcích, beauty guru chválily a chválily, proto jsem se nemohla dočkat, až dorazí i k nám. Není mi úplně jasné číslování, protože jak sami můžete vidět z fotky, pudr je vyšší číslo a je mnohem světlejší než make-up, ale nemám s tím problém, už nějak tak znám svoje odstíny a většinou vyberu od oka. Make-up je výborný, super krytí, vypadá i docela přirozeně a dobře drží. Pudr je asi lepší průměr, ale dohromady jsou parádně.


BOURJOIS Color Boost

Zatím není moc reálná šance, že bych přestala mluvit o krajónech od Bourjois, protože jsem jimi úplně posedlá a dnes si vyrazím pro další barvy! Jsou opravdu báječné, nikdy mi tolik lidí nepochválilo rtěnku. Bourjois teď dělá opravdu super produkty na rty, vždycky se třesu na každou novinku. Zkuste aspoň jeden. Nejlépe červenou - Red Sunrise.


ASTOR Big Beautiful Lovely Doll Mascara

Astor není moje GO TO značka, nemám k tomu žádný důvod, nikdy jsem s jejich věcmi neměla jediný problém. Jen mě nebaví tolik jako třeba Maybelline. Je ale skvělé, že udělali svou tváří Heidi Klum, kterou mám moc ráda a která přivádí k téhle značce víc mojí pozornosti. Přiznám se, tahle Doll řasenka mě přesvědčila hlavně růžovou tubou a hezkou reklamou. Ale je opravdu příjemná, otevře oči, nerozpíjí se, drží na svém místě a vypadá hodně přirozeně. Nevykouzlí vám kartáče jaké má Heidi nalepené, ale ráda ji používám přes den do práce na přirozené líčení.



MAGAZINES

Ve zkratce. Elle úžasné, plné podzimu a nemůžu se dočkat každoročně největšího říjnového čísla. InStyle taky super, mám ráda Janu Plodkovou. Marie Claire klasika a na titulce Cosma jsem si přála Demi Lovato jako v USA, protože Deminka oslavila 21 narozeniny a byl jí věnovám spešl článek:)


MTV VMA 2013

OMG...Myslím, že předávání cen za nejlepší videa nebylo už dlouho tak pestré. Docela jsem vstřebávala vystoupení Miley, které bylo podle mě hodně zoufalé a přehnané. Nemám nic proti současné rebelii Miley, sice se mi její styl nelíbí a mám ji v hlavě jako princeznu s dlouhými vlasy z When I Look At You, ale pořád zpívá krásně. Jen tohle už bylo trochu moc a myslím, že tento názor sdílí hodně lidí. Počínaje celou rodinou Smiths:) Roztomilá byla Selena Gomez s Taylor Swift, obě v překrásných šatech. Swifty si nezapomněla rýpnout do Harryho Stylese a Jaka Gyllenhaala za obdržené kopačky po pár týdnech vztahu.


PRETTY LITTLE LIARS

Ok. Do 22.října teď budeme čekat, jak se to vyvine s Ezrou aka A. PLL je moje absolutně TOP Tv Show, miluju každý díl, šíleně mě to baví a těším se na každou epizodu jak malá holka. Hodně teď sleduju Instagram Shay Mitchell, je naprosto překrásná a přidává hodně fotek a videí.


EVELINA BARRY

Evelina je nádherná youtube beauty guru, jsem z ní poslední dobou úplně unešená. Dělá krásná kvalitní videa a moc se mi líbí její styl a osobnost. Ve své módní rubrice Evelina Fashion Café probírá módní trendy a moc mě tahle dáma baví. Určitě se na ni podívejte.



http://www.youtube.com/user/Evelinicutza/videos

Krásný první školní den a začátek podzimu <3