čtvrtek 31. října 2013

OCTOBER FAVOURITES + MINI HALLOWEEN SPECIAL


Hey guys!!

Konec října...nechci začínat s klasickým cliché, jak rychle tento rok ubíhá, ale...tento rok opravdu neskutečně rychle ubíhá!!! Právě probíhá Halloween, ale v obchodech už jsou všichni myšlenkami u Vánoc. Nestačím se divit, kam ten čas mizí. Dnes pro vás mám připravené oblíbenosti za měsíc říjen a pár maličkostí ohledně Halloweenu. Pojďme na to :-))

AVON Tělová sada

Jak už jsem párkrát zmiňovala, Avon mám ráda pro jeho tělové produkty. Vanilkový tělový krém je moje must have, ale teď jsem objevila přímo dokonalou podzimní vůni. Nová edice voní po pomeranči, koření a hřebíčku a jsem z ní úplně unešená. Tělové mléko mám necelých 14 dní a už jsem pomalu na konci, musím si objednat zásobu!! Vážně krásné, silné, kořeněné aroma.


LUSH Lip Scrub

Hmmm...peelingy na rty od LUSH u mě taky nevidíte poprvé že ano? :-) Hlavně teď na podzim, kdy nosím tmavé rtěnky, musím opravdu brousit rtíky hodně často. Na takto sytých barvách vynikne každá šupinka a úplně do zkazí dojem. Peelingy jsou úžasně voňavé a dobroučké, Bubblegum je můj top a střídám jej se Sweet Lips, který chutná čokoládový hnědý cukr.



SLEEK Blush

Woooo, už chápu anglickou posedlost kosmetikou Sleek. Ta pigmentace je neskutečná. Tvářenka je možná i trochu součástí Halloweenu, protože se jmenuje Pumpkin. Barvy jsou teplé, což úplně miluju a sahám po této paletce téměř každý den. Stačí maličko, poprvé jsem to trošku přehnala, protože jsem nečekala tak bohatou barvu. Sleek si kupuju vždy přes internet.


SLEEK Tinted Lip Balm

U Sleeku se ještě na chvíli zdržíme. Společně s paletkou jsem si objednala i tónovací balzám na rty. První co oceňuju, je dobře přístupné balení. Většina balzámků je totiž umístěna v kalíšcích, odkud je musíte složitě vyhrabávat a víc produktu vám skončí za nehty než na rtech. Tento krásně voní a má cukrovou příchuť. Používám jej jako podklad pod tělové rtěnky, nebo jako hodně přirozený odstín rtů. Je vyživující, moc si jej chválím.


ESSENCE Lip Pencils

Hands down, Essence má podle mě vynikající tužky na rty. Výborný výběr barev, cena do 30 Kč, tam nemůžete udělat chybu. Mám doma všechny barvy, tady jsem vytáhla ty, které momentálně nejvíc používám. Co mi na nich hrozně vyhovuje, je struktura. Nemám ráda příliš výrazné tužky na rty, většinou chci rty jen tak lehce definovat, ne kolem nich vyrýt o 10 odstínů tmavší linku. Tyhle jsou barevné tak akorát a působí velice přirozeně a pracuje se mi s nimi nejlíp. Opravdu si na ně zajděte, když si dáte odstín In The Nude pod tělovou rtěnku, vaše rty budou vypadat mnohem větší.


COLORAMA Lip Glosses

Mám moc ráda tyhle malé lesky Colorama od Maybelline. Ty v mačkací tubě nesmírně zvětšují rty, jen upozorňuju, že jsou lepivější. Mě to třeba vyhovuje, ale spousta lidí to nesnáší. Teď na podzim vydali nějakou kolekci Vintage Leather, nejsem si jistá názvem, která obsahuje i hezké červené odstíny. Když chcete opravdu krásné, výrazné a velké červené rty, použijte tužku od Essence, rtěnku a přetřete tímto leskem. Dokonalé, vždy dostávám samé pochvaly.



NAIL POLISHES

Ehm, Golden Rose jste viděli ve Favourites už asi tak milionkrát, proto jenom zmíním odstín 30, který teď nosím. Zamilovala jsem se taky do barvy Throb od Illamasqui, kterou jsem měla před pár měsíci v LadyBoxu. Oba laky skvěle drží a bohatě stačí dvě vrstvy.


KATY PERRY Killer Queen

Ach, nová vůně od Katy je nesrovnatelná s jejími předchozími. Jsem do ní blázen. Používám ji hlavně na večer, je silná, sladká tak akorát, prostě voní sebevědomím a ženskostí. Můžu proto potvrdit, že i mezi parfémy od celebrit jsou vyjímky a nejedná se vždy o úplný brak.


KATY PERRY Prism

Somebody likes Katy right? :-) Její nové album Prism je momentálně moje nejposlouchanější chudba (protože ještě nevyšlo nové album One Direction, to bude nejposlouchanější hudba celý příští rok, ehm). Přijde mi o dost jiné než Teenage Dream, které je asi malinko pestřejší. Musela jsem si pustit songy několikrát, aby se mi dostaly pod kůži. Je vidět, že i Katy zraje a je to vidět i na jejím novém albu. Nádherná je písnička Unconditionally.




MILEY CYRUS Bangerz

Co naplat, přestože Miley olizuje kladiva, houpe se nahá na demoliční kouli a fotí s Terrym Richardsonem nevídané věci, pořád jí to krásně zpívá. Její album Bangerz se mi líbí, když jej poslouchám, pořád si ji představuju s dlouhými vlasy, Liamem po boku a je to fajn.



MAGAZINES

Málem bych zapomněla na pravidelnou dávku literatury :-) Přiznám se, zatím jsem četla jen Cosmo, kde mě těší Jenni na titulce, kde vypadá sakra dobře. Naopak mě netěší Aňa na titulce Elle, moc ji nemusím, ale české magazíny to cítí obráceně. Julianne na coveru InStyle tleskám, takhle se stárne s grácií.



THE VAMPIRE DIARIES & THE ORIGINALS

Co je skvělého na podzimu? Sezóna tv shows!!! Pátá řada Upířích deníků mě chytla stejně jako ty předchozí, možná už je to malinko překombinované, ale co, Damon a Stefan vypadají pořád k světu a ruku na srdce, o to tady jde :-) Potěšili mě The Originals. Vždycky jsem měla ráda Klause a upíří žánr nikdy nezklame. Na dlouhé podzimní večer neznám nic lepšího.




RAVENSWOOD

Jediné vyjádření na tohle městečko je CREEPY AS FUCK!!!! Jestli se chcete bát, dívejte se. Neskutečně dobře vymyšlené hororové prostředí, kterému vévodí hřbitovy, hroby, pohřební služby, staré strašidelné domy...Jestli jsem se někdy bála u PLL, tak tohle je úplně nový level. Fascinuje mě, jak jsou i v této show, stejně jako v PLL, všichni naprosto klidní. Hmmm, někdo zabil Geretha a zavřel Ariu do rakve? Nevadí, to se neřeší. Našel jsem hrob se svým jménem a fotkou? Hmm, co naděláme. Já bych umřela na místě, oni to berou jako každodenní stereotyp.




HALLOWEEN!!!

Miluju Halloween...je to tak úžasný svátek, který se dá tak báječně užít! Hltám fotky domečků vyzdobených dýněmi, večírků, kde jsou v pití umělí pavouci a pavučiny po celém době, úžasného líčení a kostýmů. Pro někoho je to "blbá komerce", ale mě se šíleně líbí, jak to v USA prožívají a opravdu si dávají záležet. Vyřezávají dýně, mají neskutečně promyšlené kostýmy....zkrátka pohádka. Tady jsou fotečky pár mých záblesků Halloweenu, letos jsem bohužel v tomto čase musela řešit spoustu jiných věcí, ale alespoň maličko jsem si pohrála.


Halloweenská snídaně jak má být!


 Vlastní výroba, příští rok vypiluju taktiku a udělám jich alespoň pět.


 Dýňový sýr a k němu halloweenské klobásky, supermarkety na tento svátek nezapomněly :)


 Místo krve se u  nás dnes pije dýňový džus!


 Náš dýňový strašák na okně.



 Aktuální fotka, takto u nás dnes večer září obývák.

Dnešní článek malinko vyčerpávající viďte? Jen co jej publikuju, půjdu mlsat halloweenské čokoládky a pustit si Harryho Pottera a Hocus Pocus. Po hororu bych neusnula! Mějte se krásně, oslavte Halloween podle vašich představ a těším se na vaše komentáře <3


pondělí 28. října 2013

FALL DRUGSTORE HAUL


Hey guys!!!

Jak trávíte prodloužený víkend? Venku je dokonalé podzimní počasí, včera jsem byla po pár letech v ZOO a neskutečně jsem si užívala ty procházky parkem zapadaným barevným listím. Podzim je prostě úžasný, ach. V týdnu jsem byla nakouknout do Rossmannu a DM a k mému překvapení se objevilo v našich končinách hned několik novinek! Miluju zkoušení nových produktů, pojďme se na ně podívat.

O-M-G. Baby lips od Maybelline našly konečně cestu i do Česka! Nemohla jsem uvěřit, když jsem je na vlastní oči uviděla. Prozatím jsou ale v hodně limitovaném pojetí. Narazila jsem na ně pouze v Rossmannu a to v balíčku s řasenkou Maybelline - Rocket nebo Colosal. Navíc jen ve dvou barvách, této růžové (Pink Punch) a potom bezbarvé, mentolové. Ptala jsem se a nejsou zatím k dostání samostatně. Pevně doufám, že se to brzy změní a že k nám dorazí i více barviček. Balíček řasenky a Baby Lips stojí 229,-.


Dalším překvapením pro mě byla kolekce Justina Biebera pro Essence. Upřímně, není to vyloženě hitparáda, ale my, co milujeme Justina, jsme si musely vzít minimálně tvářenku a lesk na rty v odstínu Groupie At Heart..... :-) Světle růžový lesk je Eenie Meenie, moc se mi líbí, že jsou produkty pojmenované podle jeho písniček. Z této kolekce jsem si nemohla příliš vybrat, je tam hodně mintové, fialové a šedé barvy a bohužel nic, co by mě extra zaujalo. Klasicky se skládá z tvářenky, lesků na rty, laků na nehty a třpytivého pudru.


Matná tvář tento podzim skutečně vede! V DM jsem narazila na make-up od Maybelline AffiniMAT, což je matná verze původního AffiniTone. Už i ten původní mi hodně vyhovoval, takže se moc těším, jak vyzkouším tuhle novinku. Bude vás zajímat recenze? Na Instagramu se o ni slečny hlásily.


Nový odstín Color Tattoo od Maybelline je pro mě osobně dokonalost. Jmenuje se Metallic Pomegranate a je to barva, která mi na 100% sedne. Taková kombinace zemité hnědé a vínové. Color Tattoo jsou skvělé produkty, používám je jako bázi snad pod každé stíny a moc si je chválím.


Veselé je, že žádnou z těchto řasenek jsem vlastně "nechtěla a nepotřebovala". Rocket jsem si koupila kvůli Baby Lips, se kterými byla v balíčku a Volumissime od L'oreal jsem dostala v Rossmannu k nákupu. Předpokládám, že asi díky nákupu rtěnek, které budou teď následovat. Rocket je ale skvělá, ráda ji budu zase chvíli používat, jen je neskutečná práce ji odlíčit!


Proč mi to dělají...proč tolik značek musí zároveň vydávat nové řady rtěnek? Rtěnky jsou moje nejmilejší část líčení a vždycky když někde vidím novou kolekci, přestávám se ovládat. L'oreal teď přišel s novinkou Caresse. Skládá se z malých lesků na rty, které mě nechávají celkem klidnou, protože jsem na ně neslyšela moc dobré recenze a celkově lesky od L'orealu moc nepoužívám. Ale nové rtěnky jsou nádherné. Ty barvy jsou překrásné a je jich i celkem široký výběr. Trošku mi připomínají Color Whisper od Maybelline. Taky takové spíš balzámové složení, ale pigmentace moc dobrá. Držela jsem se při zemi a vzala si zatím jen dvě - Fashionista Pink a Nude Ingenue.



Dejte mi vědět, na co z novinek byste chtěli recenzi :-)

Užívejte si dnešní svátek :-*

čtvrtek 24. října 2013

RIMMEL BY KATE MOSS MATTE LIPSTICKS REVIEW

Hey guys!!!

V první řadě se omlouvám za delší přestávku mezi články, ale momentálně jsem řešila nějaké pracovní a osobní věci, takže jsem blog skutečně vypustila. Čeká mě jedno zásadní životní rozhodnutí, možná už brzy budu mít k mým velkoměstským čtenářkám blíž. Budu vás samozřejmě informovat, jak vše probíhá :-)

Ale teď k dnešnímu článku. Matné rtěnky od Kate Moss pro Rimnmel jsem obdivovala už před několika měsíci na YouTube a zoufala si, že sem určitě nikdy nedorazí. Ale zázraky se dějí! Minulý měsíc se konečně objevily na pultech a já po nich hodně lačně vystartovala. Není tajemstvím, že tento podzim jsem posedlá vším "tmavým a matným". 



ODSTÍNY

Na výběr je cca 6 odstínů. Trošku me zamrzelo, že barvy nejsou nijak unikátní, tím rozumějte, není to nic, co by se nedalo sehnat u jakékoliv jiné značky. Nakonec jsem si vybrala tři, protože moje sbírka rtěnek se rapidně rozšiřuje a musím se pleskat po ruce, abych nekupovala téměř identické barvy stále dokola. Rtěnky jsou označené čísly, což je velká škoda, já miluju, když má líčení roztomilé názvy :-) Z nějakého důvodu pouze odstín 111 nese jméno Kiss of Life. Najdete spíše tmavší tóny, ale i dva pěkné růžové. 

Od shora : 102, 111, 107


BALENÍ

Hezké, matné, červené, s logem Katina jména. Vypadá elegantně, červená mi symbolizuje podzim/zimu, takže se určitě hodí. 

STRUKTURA

Určitě to není žádná ulepená rtěnka. Je matná, krémová a má skvělou vlastnost, že ji na rtech ani necítím. Má výbornou pigmentaci, stačí jednou/dvakrát přetřít a máte dokonalou pusu. Celkově mám moc ráda rtěnky Rimmel, protože o žádné nemůžu říct, že by byla špatná a konkrétně ty od Kate mají vážně dobrou barevnost.

VÝDRŽ

V pořádku. Matné rtěnky mají větší tendenci držet na rtech, s čímž musím souhlasit. Po jídle, nebo dvou hodinách v kavárně u velkého latté je potřeba poupravit hlavně vnitřní stranu rtů, ale jinak nemám s výdrží problém. Na rtěnku z drogérie má prima úroveň.

HODNOCENÍ

Se vším jsem spokojena, jen by podle mě mohla být trochu jiná paletka barev a hlavně obsáhlejší. Jinak jsem spokojena se vzhledem, pocitem, i výdrží. V drogériích se pohybuje kolem 169,-, ale klidně počkejte například na akce v Rossmannu a můžete ji mít i s 30% slevou. Moc hezká matná rtěnka na podzim.

 107 moje oblíbená <3


111 Kiss of Life


 102


Ještě jednou omluva za nečekanou pauzičku, už jsem s vámi zpět online :-)

pondělí 14. října 2013

HALLOWEEN VAMPIRE MAKE-UP LOOK


Good morning guys!!

Včera večer jsem poslala malý teaser na Instagram a dnes už je to kompletní post na Vampire look pro letošní Halloween. Mějte se mnou trpělivost, je to vůbec poprvé, kdy jsem dělala halloweenský make-up. Je velká škoda, že se u nás tento svátek neslaví, protože mi to přijde jako úžasná příležitost pro kostýmy a líčení. Zeptám se vás, kdyby se u nás Halloween slavil, jaká je vaše vysněná maska??


TVÁŘ

Pod oči, na čelo a bradu jsem použila make-up Stay Matte od Rimmelu, protože je to nejsvětlejší make-up jaký mám a vytváří porcelánový efekt. Následně jsem nanesla Double Wear od Estée Lauder, který opravdu vytváří bezchybné krytí. Žádný korektor nebyl třeba, jen jsem vše štědře zasypala pudrem Stay Matte od Rimmel. 

Tvářenka je KIKO, ale můžete použít jakoukoliv hodně tmavou barvu. Já ji neaplikovala klasicky na tváře, ale vytvořila s její pomocí iluzi lícních kostí. Přimíchala jsem do ní špetku černého matného stínu z paletky NYX, takže vznikla krásná, nezdravá barva. Vše jsem pořádně rozetřela a znovu použila pudr Stay Matte.


OČI

Jako báze mi posloužily hnědo-červené krémové stíny od Alverde. Je to limitovka, takže nevím, zda je k dostání, ale můžete použít jakékoliv stíny podobné barvy. Potom jsem nanesla trochu zlatého stínu (první řada, první zleva), který jsem soustředila jen na víčko. Pokračovala jsem s tmavě hnědým stínem (první řada, uprostřed) kterým jsem začala stínovat. Stínovala jsem až lehce pod obočí, takže vznikl gradující efekt. Horní i spodní linku jsem podtrhla černou tužkou Eveline a stejný hnědý odstín začala nanášet pod oko. Tím jsem vytvořila stíny a kruhy pod očima. Nakonec jsem nalepila umělé řasy, objednané z internetu, velmi levné. 

Jediným pc efektem jsou výrazné oči, protože nemám ráda nasazování čoček. Ale všude na internetu, například na Aukru, je spousta krásných zábavných čoček, i na jedno použití.

Obočí je upravené hnědou tužkou na oči Miss Sporty - Mini Me


RTY

Moje nejoblíbenější vampy rtěnka!!! Rimmel - Lasting Finish, odstín 166 Temptation. Místo konturky jsem okolo rtů romazala černou tužku na oči. Poté jsem nanesla rtěnku a to středu rtů vklepala černý matný stín z paletky. 

Umělé zuby seženete v každém papírnictví :-) P.S. jsou hodně nepohodlné!!
 





Doufám, že se vám look aspoň trochu líbil, mám v plánu ještě jedno halloweenské líčení. Krásné pondělí a start do nového podzimního týdne!!!


pondělí 7. října 2013

ESSENCE NEW LIP PRODUCTS REVIEW

Hey guys, krasný pondělní večer!!

Woo Hoo, konečně jsem se dostala ke slibované recenzi nových rtěnek, vím, že to bylo nekonečné. V hlavě mám namyšlený plán článků v nejbližší době a pokud vše půjde podle plánu, čekají nás vůbec první Products I've Used Up, dvoje líčení na Halloween a ráda bych znovu udělala I Love Fall Tag. Máme toho spoustu před sebou, tak jdeme na to.

Moc jsem se těšila na podzimní novinky od Essence. Tahle značka je prostě úžasná v tom, že můžete zkusit díky cenové dostupnosti úplně všechno. Jako první člověka napadne, jestli jde na úkor nízké ceny dolů i kvalita. Nemám ten pocit, přestože mě třeba několik produktů úplně nepřesvědčilo. Ale to se stává u každé značky. Může vás zklamat Essence, i MAC. Byla jsem nadšená, když se ve stojanu konečně objevily nové prdukty na rty, protože to je pro mě osobně úplně nejoblíbenější prvek líčení a konkrétně tento podzim jsem rty posedlá.

LONGLASTING LIPSTICK

Vyšla komplet nová řada dlouhotrvajících rtěnek, které najdete v 10 odstínech. Vzala jsem si jich 5, možná si půjdu i pro ty další, ale pro recenzi to bohatě stačí. Tato řada bude permanentní, není to žádná limitovaná edice, proto obsahuje celou škálu potřebných barev - nude, růžová, korálová, červená, barva lesních plodů. Takže by měly uspokojit každou zákaznici. Stojí cca do 60,- což je velice lidová cena.

- Určitě bych vyzvedla balení rtěnek. Působí mnohem luxusněji než původní Essence rtěnky, je to matný černý obal s kroužkem dané barvy. Tím u mě Essence boduje, vůbec nepůsobí lacině, naopak je to velký pokrok a moc se mi líbí.

- Výběr barev je také bez problému. Jak už jsem výše zmiňovala, paleta obsahuje všechny základní odstíny, alespoň jednu si podle mě vybere úplně každý. Rtěnky neobsahují třpytky ani nemají "frosted" vzhled, který je momentálně trošku mimo. To mě moc těší, protože tento podzim se mile ráda příkládním k trendu "vše matné". 

- Co mě trochu rozladilo je to, že vypadají na pohled výrazněji a lépe, než když je nanesete na rty. Přitom ty barvy jsou nádherné, zejména ty pastelové růžové jsou úplné princezny. Nevím, jestli mám tento pocit jenom já, ale zkrátka mi nepřijdou na rtech tolik výrazné.

- Název rtěnky hlásá, že se jedná o produkt dlouhotrvající. Nesouhlasím, nic dlouhotrvajícího na těchto rtěnkách neshledávám. Trochu mě překvapila už konzistence. Většinou, když něco nese nápis Long Lasting, jedná se o malinko hutnější materiál (nemyslím teď fixy na rty atd, ale hlavně rtěnky a tekuté rtěnky a podobně). Tyto rtěnky se nanášejí velice snadno, řekla bych, že jsou snad až malinko čiré a tím pádem, nevydrží na rtech v původní podobě nijak dlouho. 

Zleva: 08 Colour Crush, 09 Wear Berries!, 10 Cotton Candy, 02 All You Need Is Red, 05 Dare To Be Nude

ZÁVĚR

Nemám z nich dojem, že jsou dlouhotrvající a odstín v tubě podle mě není úplně totožný s tím, co se ve skutečnosti objeví na rtech. Nechci tím říct, že jsou špatné. Běžně je používám a nemám s nimi problém a taky neříkám, že jsem si je koupila naposledy. Za tu cenu nejsou vůbec špatné a na běžné denní nošení bohatě stačí, pokud někomu nedělá problém, si rtěnku častěji upravovat. Pokud ale chci například rudou rtěnku na večer, určitě nesáhnu po této, ale třeba po Rimmel by Kate Moss, která má super krémovou tuhou konzistenci, 100% pigmentaci a vydrží krásná několik hodin.

Verdikt tedy zní, že z nich nejsem unešená, ale splňují svůj účel a je dost možné, že třeba jinému odstínu pokožky budou sedět. Každopádně chci zdůraznit, že je to čistě můj osobní názor a nikde není napsané, že to tak opravdu je. Stovkám z vás může tato rtěnka v pohodě pasovat a budou si klepat na čelo, co to tady píšu. Ale recenze je od toho, aby ode mě byla upřímná.

GLOSSY LIPBALM & XXL SHINE LIPGLOSS

Naopak lesky jsou báječné!! XXL je moje nejoblíbenější řada lesků na rty vůbec. Spotřebovala jsem jich už spoustu a úplně je miluju, jsou to ty nejlepší lesky, opravdu se za ně zaručuji, jsou TOP. Přibyla k nim novinka v odstínu Just Gorgeous. A hádejte jaká je? Just gorgeous!!! Krásný šťavnatý odstín, konzistence jako vždy paráda, zvětšuje rty, nemám námitek, miluju.

Glossy Lipbalm. V první řadě, ty názvy a vůně jsou totálně k sežrání, zleva máme Mango IceCream, Cherry Brownie a Apple Pie. Chci je sníst, všechny. A dojít si ještě pro ty zbývající, které nemám a sníst je taky. Voní nádherně. Takto hustý lesk jsem snad ještě neviděla, vytvoří vám na rtech doslova hmotu, ale v dobrém slova smyslu. Mají krásné mléčné barvy a strašně ráda je používám. Tyto i XXL Shine stojí kolem 55,-.


 Krásný večer dámy <3