neděle 23. března 2014

SPRING BODY CARE HAUL


Hey guys!!

Krásný nedělní večer. Jaký jste měli víkend? Moc jsem si užila prosluněný sobotní den, čímž zdravím @bosinka, která mě poznala při nákupech na Příkopech :-) Dnešní celodenní déšť byl tím nejlepším důvodem, proč vůbec nevylézat z postele. Vychutnávala jsem si seriály a vážně netuším, jak zvládnu čekat až do června na novou sérii Pretty Little Liars. Vím, že si všichni stěžují, jak se děj táhne, ale upřímně, vůbec by mi nevadilo, kdyby se takto táhl ještě 10 let. Hrozně miluju atmosféru toho seriálu a mám čím dál více ráda herečku Ashley Benson (Hanna). V rozhovorech je vtipná a uvolněná a její instagram sleduju každý den. 

V předchozích dnech jsem už tu a tam zahlédla v drogériích nějaké jarní novinky, tak jsem se rozhodla to maličko prozkoumat. Všechny nákupy teď beru jako záminku toho, že část věcí jsem nechala při stěhování ve Zlíně u rodičů a musím přece doplnit zásoby...


Už je to 8 měsíců, co nechodím na solárko. Řeknete si, "hm, to je toho". Ale pro někoho jako já, kdo se opékal i 3x v týdnu po dobu pár let, je to docela velká změna. Každopádně jsem ráda, že jsem se tohoto zvyku nadobro zbavila a teď už ujíždím jen na občasném samoopalování. V zimě jsem tomu moc nedala, ale jaro a léto si to logicky trošku vyžaduje. Kromě produktů Fake Bake ráda používám i řadu L'oreal Sublime Body Bronze. Je to jediný samoopalovací krém z drogérie, který se mi osvědčil. Nedělá fleky, není oranžový a zápach není drastický. Používám jej už několik let a opravdu na něj nedám dopustit. Opálení je lehké a postupné, nečekejte, že přes noc ztmavnete o 15 odstínů, ale myslím, že pro takový ten zdravý "sunkissed look" to úplně stačí.


Když jsem viděla v H&M slevy v beauty sekci, moje srdce zaplesalo. Nikdy jsem moc kosmetiky této značky nezkusila, protože ve Zlíně jsme měli pár laků na nehty, dva balzámy a tím výběr končil. Upřímně, tělové mléka se nikdy neztratí, takže jsem v pohodě a nemám velká očekávání. Tohle duo i s body mist voní poměrně silně a kupodivu i celkem vydrží. Nevím, co se to se mnou děje, vždycky jsem milovala extrémně sladké vůně a teď najednou mi přestávají vonět moje parfémy a pokujuju po něčem jemnějším, snad květinovém??? Je to pro mě hodně velký šok, ale asi jsem bonbonových vůní malinko přesycená.


Další body lotion. Obal hlásá fíky a švestka, já tam tedy necítím ani jedno. Tenhle krém je ze zimy, takže má tužší konzistenci, což mi příliš nevadí, jelikož se vždy natírám na noc. 


Už je to taková moje tradice a to od roku 2010 nebo 2011. Tenhle třpytivý krém od Balei je pro mě symbolem celého jara a léta a když k němu přivoním, pokaždé mi hlavou proběhne hromada vzpomínek. Je naprosto, naprosto úžasný, třpytky jsou droboučké a dokonale odráží světlo. Každý rok si nakoupím minimálně pět nebo šest balení, protože tenhle brouček mizí rychlostí světla. Letos mě úplně dostalo nové balení!!! Rozhodně zatím nejhezčí, co kdy bylo, jsem z něj nadšená jako malá holka.


Vloni byl žlutý meloun, který byl super, ale říkala jsem si, že červený meloun, by byl přece jen lepší. A dočkala jsem se!! Ach ach, voní tak nádherně!!! Vždycky jsem hrozně nadšená z nových vůní, ať jsou víceméně jakékoliv, prostě vidím na balení nějaký nový obrázek a skáču radostí. 


Mango už tady bylo, takže to pro mě nebyl až tak velký pocit vzrušení:))) Mám moc ráda tyhle krémíky od Balei, nejenom proto, že krásně voní, ale hlavně, skvěle se roztírají a mají lehkou konzistenci. V létě se natírám i během dne a úplně mě neláká pocit, že se na mě všechno oblečení nalepí jak vosa na med. 


Nové příchutě sprcháčků! Kokos a nektarinka jsou vážně yum yum.


Na tuhle tvářenku z H&M jste na instagramu dost nadávali. Důvody - práší a není moc pigmentová. Zatím vám nemůžu říci, jestli s tímto názorem souhlasím nebo ne, chtěla jsem ji totiž nechat na focení hezky novou. Ale jak ji vyzkouším, v některém nejbližším článku ji zmíním. Takto na pohled vypadá velmi pěkně a propracovaně, což samozřejmě nemusí vypovídat vůbec nic o její kvalitě.


Wooohooo! Nene, tohle opravdu nejsou řasy na denní nošení. Ale na večer a k silnějšímu líčení budou podle mě božské. Mám rada tento typ řas, kdy jsou ve vnějším koutku delší, protože mě osobně lépe drží. Ještě jsem je nezkoušela, ale vypadají poměrně "velké a těžké", což nebude pro aplikaci zrovna ideální, každopádně jsem zvědavá, jak budou vypadat na oku a jestli budou dobře držet. Máte zkušenosti s řasami z H&M?


Připomíná mi Velikonoce a stál 15 korun, více asi dodávat nemusím :-)


Velmi revoluční výrobek, dvojitý lesk na rty. Jedna polovina obsahuje nude lesk a druhá nude lesk se třpytkami. Hmmm, tuto věc jsem prostě potřebovala ve svém životě :-))) Trochu mi to dává smysl pro případy, kdy po vás chce kamarádka půjčit lesk na rty. Což samozřejmě není zrovna hygienické a tohle je celkem rozumné řešení, že samy používáte jednu polovinu a tu druhou necháváte pro tyto případy. 


Holky, fakt jsem se snažila sblížit se se svým brow kitem od Essence, ale náš vztah šel do kopru hned od začátku. Ten tmavší odstín už docela seděl, ale prostě s tím neumím manipulovat, vypadalo to příšerně a vždycky jsem po 15 minutách funění před zrcadlem musela své veledílo odlíčit a popadnout tužku. Takže jsem pokorně přicupitala do DM pro svoji milovanou Alverde tužku na obočí pro blondýny.


To je ode mě prozatím vše, přeji krásný zbytek neděle a úspěšný start do nového týdne!!

čtvrtek 20. března 2014

TMI (Too Much Information)


Hi guys!!!

Po celém Youtube běží ve velkém TMI Tag, což znamená "Too Much Information". Princip je velmi jednoduchý, odpovídá se na 50 rychlých otázek. Už dlouho jsem neudělala žádný tag, takže jsem si říkala, proč ne :-) Už tak to bude waaaay to much information, takže jdeme na to.

1. Co máš právě na sobě?

Bílé tričko, šedé tepláky a papuče Hello Kitty 

2. Byla jsi někdy zamilovaná?

Ano

3. Zažila jsi někdy příšerný rozchod?

Asi ano, asi před dvěma lety. Ale postupem času se všechno zdá méně a méně dramatické

4. Jak jsi vysoká?

176 cm

5. Kolik vážíš?

Kolem 58 kg

6. Tetování?

Zatím žádné

7. Piercing?

Uši a mívala jsem v pupíku

8. OTP?

Zatím stále čekám :)

9. Oblíbená show?

Pretty Little Liars, The Vampire Diaries

10. Oblíbená kapela

Hádejte.... 1D !!!!

11. Něco co postrádáš?

Moji čivavku, která zůstala s rodiči

12. Oblíbený song?

Best song ever

13. Kolik je ti let?

25

14. Znamení?

Váhy

15. Co hledáš u partnera?

Charisma, jistotu a podobné názory na důležité věci

16. Oblíbený citát? 

"She believe she could. So she did"

17. Oblíbený herec?

Ryan Gosling, James Franco

18. Oblíbená barva?

Černá, bílá, krémová

19. Hlasitá nebo tišší hudba?

Většinou hlasitá

20. Kam jdeš, když jsi smutná?

Pustit si komedii

21. Jak dlouho se sprchuješ?

Většinou tak 20 minut

22. Jak dlouho ti trvá se ráno připravit?

Do hodiny

23. Zažila jsi někdy rvačku?

Ne

24. Turn on?

Líbí se mi vysoká postava a široká ramena

25. Turn off?

Když má muž příliš nízké sebevědomí

26. Důvod proč bloguju?

Miluju make-up

27. Čeho se bojíš?

Výšek, pavouků

28. Co tě naposledy rozplakalo?

Když jsem znovu sledovala film The Last Song. Rozpláče mě kde co, i reklama se štěňaty

29. Kdy jsi naposledy někomu řekla, že ho miluješ?

Před půl hodinou, mámě

30. Jak jsi přišla k názvu svého blogu?

Byla to jedna z možností, které se mi líbily a nebyly zabrané

31. Jakou knihu jsi naposledy četla?

Volání kukačky od J.K.Rowling

32. Jakou knihu čteš teď?

Žádnou

33. Na jakou TV show ses dívala naposledy?

Keeping Up With The Kardashians

34. S kým jsi naposledy mluvila po telefonu?

S mámou

35. Jaký máš vztah s člověkem, kterému jsi naposledy psala?

Nejlepší kamarádka

36. Oblíbené jídlo?

Sushi

37. Místo, které bys ráda navštívila?

California

38. Kde jsi dnes byla naposledy?

V obchodě - pro sojovou omáčku

39. Je někdo, kdo se ti momentálně líbí?

Ano ano

40. Kdy jsi někoho naposledy políbila?

S kamarádkami si dáváme pusu na tvář při přivítání :-)

41. Kdy jsi byla naposledy uražená?

Asi hodně dávno

42. Oblíbená příchuť sladkostí?

Vanilka, karamel

43. Hraješ na nějaký nástroj?

Ne

44. Oblíbený šperk?

Rodinný prsten, pánské hodinky

45. Jaký sport jsi naposledy hrála?

Hmm, asi ranní běh, jestli se to počítá

46. Poslední písnička, kterou sis zpívala?

Demi Lovato - Made in the USA

47. Oblíbená seznamovací věta?

Asi žádnou nemám!

48. Použila jsi někdy tuto větu?

Viz výš

49. Kdy sis naposledy s někým vyšla?

Dnes s kolegyní na oběd

50. Kdo další by měl udělat tento tag?

Kdokoliv, kdo jej teď čte

Tak to je vše, snad se nebudete při čtení příliš nudit. 

Mějte se krásně a užívejte nádherné jarní počasí!

neděle 16. března 2014

SPRING MAKE-UP HAUL


Hey guys!!

Long time no talk....Jaro je tady!!! Tento víkend sice není zrovna vše zalité sluncem, ale přes týden vládlo překrásné jarní počasí. Přesně tyto dny nejvíce nutí nakouknout na nové kolekce, protože konečně dostávám tu správnou náladu na pastelové barvičky jak v líčení, tak v oblékání. Upřímně, jsem trochu zklamaná, že se v našich drogériích neobjevuje více novinek, jen se tu a tam pozmění balení a přidá jeden dva nové odstíny. Když se dívám na youtube beauty videa, místní děvčata nestačí každý měsíc nakupovat desítky novinek. Víkend trávím velmi pohodově, právě sedím v posteli s hrnkem kávy a odběhla jsem si za vámi od sledování Keeping up with the Kardashians. Když už jsme u toho, dejte mi v komentářích vědět, která je vaše nejoblíbenější Kardashianka. Já miluju Khloe, je nesmírně vtipná a líbí se mi její povaha a nadhled. Plus mám ráda Kendall, ta je sice Jenner, ale pořád patří do klanu.


O-M-G. Když jsem viděla tyhle nové tvářenky od Essence, úplně mi zaplesalo srdce. Viděli jste někdy krásnější jarní barvy?? Absolutně mě dostal odstín Heat Wave (vlevo), což je nádherná tmavě oranžová, přecházející do tmavě růžové. Druhá barva je Pink Flow a je neméně vydařená. Zatím je to můj nejoblíbenější kousek z jarních úlovků a moc vám je doporučuju, protože jsem z nich úplně na větvi. Takhle jsem se nezamilovala ani do tvářenky od YSL. Cena a značka nejsou vždy měřítko :-)






Laky Essence jsem téměř nikdy nezkoušela, protože jsem příliš nevěřila v jejich valnou kvalitu. Byla jsem přesvědčená, že se jedná o laky s minimální sytostí barvy, které se po jednom umytí rukou začnou olupovat. Jak moc jsem se spletla!!!! Moc se mi zalíbil jeden odstín, tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Nemohla jsem uvěřit jak sytou mají barvu. Stačila mi pouhá jedna vrstva a vypadalo to dokonale. Dobře se aplikuje a rychle zasychá, mám jej asi čtvrtý den a pořád zůstává na svém místě bez oprýskaných místeček. Opět jsem se tedy přesvědčila, že zkusit se má vše a jsem strašně příjemně překvapená. Mají teď navíc super pastelové barvičky, určitě se zastavím pro další. Odstíny zleva: Free Hugs, Sweet as Candy, Peach and Cream. A mají cute names.



Nová řada rtěnek od Maybelline. Jedná se jakousi edici (limitovanou?) jejich běžné kolekce ColorSensational. Když jsem viděla ty dokonalé odstíny, které vyšly v USA, několik týdnů jsem si radostně brousila zuby a obcházela drogerie jako mlsný kocour. Hm. Do Česka dorazily celé tři odstíny. Z toho pro mě použitelný pouze jeden jediný a to 710 Sultry Sand. Ostatní jsou příliš hnědé. Netuším, kam se poděly všechny ty růžové a korálové odstíny, že kterých se radují za oceánem. Tahle rtěnka je skvělá a jsem s ní moc spokojená, proto mě opravdu mrzí, že není k dispozici více barev.



Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet tento set na obočí od Essence. Jsem v odstínu 02 Natural - Blond Style. Mám totiž docela problém najít správný odstín tužky pro své obočí. Přiložené šablony jsou kupodivu velmi dobře sedící, ale já je nepoužívám, ráda si obočí dělám po svém. Zatím jsem vyzkoušela ten světlejší odstín a nic moc...Je to ale pravděpodobně moje chyba, protože mi nikdy nešlo vyplňovat obočí stíny. Netuším, proč jsem zrovna na tento způsob tak nešikovná, když tužkou to zvládám bez problému. Takže zkusím více trénovat a třeba se výsledek zlepší.



Tyhle řasy už jsem před nějakým rokem měla a teď jsem je náhodou objevila v akci. Což je také jediný důvod, proč jsem si je znovu koupila. Není to totiž příliš velký zázrak. Hodně špatně drží, protože jsou samy o sobě poměrně těžké a nesměřují hezky nahoru, ale mají tendenci "trčet rovně". Začátečníkům bych je moc nedoporučovala, já si je s trochou práce nějak dovedu usměrnit, ale jak říkám, jsou mnohem lepší řasy. Když se ale povedou dobře nalepit, tak vypadají hezky, to zase ano.



Myslela jsem, že Bourjois přijde na jaro s nějakou novou barvičkou mých oblíbených krajónů a ono nic. Tak jsem si alespoň doplnila zásobu dvou barev, které už mám celkem opoužívané. Můj úplně top odstín je Peach on the Beach, je to dokonalá jarní/letní barva. A potom Fuchsia Libre. Nebudu se dlouze rozepisovat, protože vloni jsem se o těchto pastelkách namluvila až dost. Jsou báječné, úžasné, kdo je nezkusil, zkuste.



V krajónech na rty pokračujeme. Mám je moc ráda, protože jsou většinou hodně hydratační a příjemné na rtech. Tyhle od elfu mají zajímavou mintovou vůni, ta se mi hodně líbí. Koupila jsem je v nějakém balíčku, kde byly 3 za zvýhodněnou cenu. Zhora: In The Nude, Pink Umbrellas, Summer Nights. Krásné jména pro jaro a léto, co říkáte :)



Posledním kouskem je lesk na rty od Maybelline - ColorSensational, 150 Pink Shock. Je hodně hustý a připomíná mi spíš tekutou rtěnku. Na youtube jej přirovnávají k těm drobným leskům od YSL. Je opravdu hodně pigmentový a má dobrou selekci barev. Je trochu lepivý a nádherně voní.


Mějte krásný zbytek víkendu!

neděle 2. března 2014

FEBRUARY FAVOURITES


Hey guys!!

Krásné nedělní odpoledne. Vítám vás v novém měsíci Březnu, ten uplynulý utekl až neskutečnou rychlostí. Připadá mi, jakoby už bylo ve vzduchu cítit jaro, což je oproti loňskému roku, kdy jsme se ještě o Velikonocích brodili sněhem, až nemožné. Nádherně jsem si užila prosluněný víkend a moc jsem se těšila na plnohodnotný post únorových favourites, když ten lednový byl díky mému stěhování malinko hektický a neúplný. Vezměte si šálek kávy stejně jako já právě teď a pusťme se do toho.


Moje vlasy si potřebují odpočinout. Hodně odpočinout. Nejsou momentálně v nejlepším stavu, proto jsem se rozhodla pro malou výzvu a to - nebarvit a nežehlit. Samozřejmě se nevzdávám své blond barvy, ale trochu mi hraje do karet fakt, že v dnešní době už nejsou odrostlé kořínky katastrofa, ale snad i trochu trend. Takže se zkrátka snažím dělat mezi barveními co nejdelší mezery a vlasy vůbec nežehlím, jen na nízký stupeň vyfoukám. Objevila jsem tuhle novinku od Gliss Kur a je vynikající. Krásně a dlouho voní a na moje vlasy má ten nejlepší vliv. Jsou jemnější, poddajnější a zacelené.


Zůstáváme u vlasů. Matrix Sleek Look vetřu do vlhkých vlasů a vyfoukám. Po jeho aplikaci se s vlasy lépe pracuje a mají lepší strukturu. Možná vás zpočátku trochu vyděsí lepivost tohoto produktu, ale opravdu vlasy nijak nezatíží a po uschnutí na nich vůbec nic nepoznáte. Vlasová kosmetika Matrix se dá koupit na internetu nebo v kadeřnických potřebách.


Revlon Lip Butter. Tento produkt zažívá po celém světe už několik měsíců nevídaný úspěch. U nás jsem je nikde nezahlédla, ale moc jsem je chtěla vyzkoušet, tak jsem zabrouzdala po internetu. Prozatím mám dva odstíny. Světle růžová je Cupcake a tmavě růžová Lollipop. Moc se těším na další, protože jsou vážně skvělé. Netvrdím, že je to nějaká extra revoluce a žádné jiné zbarvené balzámky se jim nevyrovnají, ale jsou opravdu fajn a mají širokou škálu odstínů.


Rimmel by Kate Moss rozšířil o nové odstíny svou klasickou i matnou řadu. Je hodně těžké najít takové barvy, které by nebyly totožné s těmi, které už mám, ale tyhle mi připadaly poměrně jiné. Na fotce barva tolik nevynikne, v reálu jsou mnohem zářivější. Matná rtěnka je číslo 110 a klasická číslo 16. Už mi trochu evokují nadcházející jaro, tolik se těším na krásně pastelové odstíny!


O nových lescích na rty XXXL Longlasting od Essence jsem se už zmiňovala, proto je nebudu opět dlouze rozebírat. Moje barvičky jsou Very Berry a Velvet Rose. Lesky Essence patří moje nejoblíbenější, za skvělou cenu odvedou neméně skvělou práci a nemůžu si je vynachválit.


Velmi levná líčidla. Těchto dvou paletek jsem si všimla úplně náhodou a vzhledem k zanedbatelné ceně jsem byla připravena je při prvním nezdaru hodit do koše. Kupodivu ale nejsou vůbec zlé a už jsem je několikrát použila bez zlých následků. Jedná se o krémové oční stíny, ale paletku vlevo používám jako rozjasňovač, protože přesně pro toto použití je ideální. 


Já už u sebe jaro zahájila to svěžími tvářenkami. Ta vlevo je součástí některé z limitovaných edic Essence, takže už bohužel nebude nikde k dostání a tu druhou jsem koupila náhodně na internetu. Korálové barvičky na jaro a léto miluju, už se těším, až se tohle líčení rozjede naplno.


Mým přírodním nehtům se daří kupodivu velmi dobře. I poslední stopy po gelu už odrostly, takže mám komplet čisté a zdravé nehty. Udržuji je v kondici pořád stejným lakem od Sally Hansen - Miracle Cure, který se mi osvědčil a má dobré výsledky. Právě teď mám na nehtech Flormar Supermatte v odstínu M113 a už tolik chci začít nosit neonové barvičky!!!!! Poznal by někdo z tohoto článku, že se těším na jaro....?... Trochu mě mrzí, že ne všechny laky mají vtipná a roztomilá jména.


Tělové mléko jahody/kiwi, které jste hojně chválili ve Valentýnském článku. Je vynikající a mám v plánu si jej koupit ve více vůních, nejvíce mě asi láká ananas s papajou, zkrátka nějaké tropické ovoce. Jsou k dostání i sprchové gely a peelingy ve stejných "příchutích", což je skvělé. Hodně z vás se mě ptalo, odkud tohle mléko je. Kupovala jsem jej v drogerii, která patří k Tescu, ale samozřejmě může být i někde jinde.


BIG BUN. Tohle není klasický donut pro bun, tohle je zatraceně velký donut pro bun. Kupovala jsem v H&M a přísahám, že s ním vytvoříte nevídaně velký drdol. Já je úplně miluju a je to pro mě nejlepší řešení, když mám bad hair day. 


NO FAVOURITE

Hyaluronic Lip Contour. Tato konturka od Dermacolu má podle svého velmi slibného obalu opticky zvětšit rty a zanechat rtěnku několik hodin na svém místě. Dle mého názoru, nedělá vůbec nic. Téměř průhledná konturka, která pro mě nemá sebemenší efekt a mnohem raději zůstanu věrná svým oblíbenkyním od Essence.


Pravidelná dávka čtení. Březnové obálky mi udělaly velkou radost, protože jsou podle mě všechny krásné. Elle s Drew Barrymore, InStyle s jedinečnou SJP a Cosmopolitan s mojí milovanou Ashley Benson, což mi připomíná, že si brzy pustím dvd Spring Breakers. Samozřejmě mě moc potěšil magazín L'amour, který se o mě zmínil ve svém článku Instagram - Modla bloggerek. 




Co momentálně poslouchám? Na první pohled jsem fanynka komerčního popíku a mám to tak zkrátka celý život. Moc se mi líbí nové album Little Mix - Salute, je docela svižné a holky mají zkrátka drive. Britney je moje srdcová záležitost. Na její hudbě jsem vyrostla a vždycky mám takový speciální pocit, když poslouchám její songy. Její nové album Britney Jean je skvělé, Perfume jsem si jednu dobu pouštěla stále dokola.

Video k duetu Shakiry a Rihanny je nejvíc sexy záležitost, kterou za hodně dlouhou dobu viděla. Vždycky na něj koukám s otevřenou pusou a nemůžu se odlepit od obrazovky. Holky jsou neskutečně krásné. Už jste u mě viděli zmínku o hudbě, kde by chyběli 1D? Jistěže ne. Zbožňuju jejich nové video k Midnight Memories, jsou tak vtipní a umí si dělat ze sebe legraci. 



Ze seriálů mě baví Made in Chelsea. Určitě ne pro nějaký hlubokomyslný děj, ale strašně se mi líbí jejich outfity a celkově anglické prostředí, stylové kavárny a vše kolem. Na vaše doporučení jsem začala sledovat Reign a ano, jsem závislá, je to vynikající seriál. Samozřejmě jsem stále nejvíce zamilovaná do Pretty Little Liars a The Vampire Diaries, ale říkala jsem si, že by nebylo od věci přispět něčím novým.


To je ode mě vše, přeji krásný zbytek víkendu a brzy naslyšenou!